Iubitul lui Brigitte Sfăt o așteaptă să vină de la Ferma ca să se căsătorească: “Vrem familie şi copil”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 13:53
Iubitul lui Brigitte Sfăt o așteaptă să vină de la Ferma ca să se căsătorească: “Vrem familie şi copil” GALERIE FOTO
Brigitte Nastase s-a casatorit si vrea si un copil!

Brigitte Năstase s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cornel Oană! Chiar dacă focoasa brunetă a spus tuturor că s-a despărțit de mai tânărul ei soț, bărbatul spune că sunt împreună și o așteaptă acasă, imediat cum se va termina Ferma.

Cornel Oană, în vârstă de 35 de ani, a declarat pentru Click că el și Brigitte Năstase, în vârstă de 42 de ani, s-au cununat civil și, mai mult, vor să facă și un copil! Brigitte a plecat supărată la Ferma, în urma unei mici dispute cu soțul ei, însă distanța i-a apropiat mai mult.

Brigitte Năstase s-a căsătorit cu Cornel Oană și vor și un copil

„E normal să ne mai şi certăm. Primul an într-o căsnicie e cel mai greu. Aşa i-a venit ei să spună pe moment, e mai vulcanică. Lucrurile merg foarte bine între noi. Ea după emisiune a plecat direct la «Ferma» şi nu avea cum să ia cu ea inelul de logodnă. Bijuteria nu se potriveşte nici cu grebla, nici cu sapa”, ne-a spus Cornel.

Brigitte Nastase casatorie
Brigitte Nastase s-a casatorit cu alesul inimii sale, Cornel Oană

Brigitte urmează să ajungă şi în faţa altarului cât de curând. „Avem planuri împreună. Să facem nunta în faţa oamenilor. Suntem deja căsătoriţi (civil – n.r.). Depinde însă de afaceri şi de mai multe lucruri. Am vrea să se întâmple cât mai curând şi să fim o familie. Îmi doresc copil şi ea la fel. Poate să facă un copil pentru că se îngrijeşte de corpul ei şi nu îşi arată vârsta. Nu o văd ca pe o persoană de 42 de ani. Ea e foarte frumoasă şi nemachiată, arată ca o copilă. Îmi place totul la ea, cu tot cu suflet, absolut totul. Ne alintăm cu «iubirea mea». Ne bucurăm din lucruri mici pe care le facem zilnic. Seara fac ceai şi i-l aduc la pat, de exemplu. Noi ne-am cunoscut ca asociaţi în firmă. Suntem împreună de când încă era căsătorită în acte, dar nu mai avea nici o treabă cu Ilie Năstase. Îl respect pe Ilie Năstase, n-am avut nici o altercaţie”, a mai spus iubitul lui Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×