Legiștii vor face verificarea toxicologică în cazul Cristinei Țopescu. S-ar fi găsit urme de medicamente în organismul acesteia

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 17:55
Legiștii vor face verificarea toxicologică în cazul Cristinei Țopescu. S-ar fi găsit urme de medicamente în organismul acesteia
Legiștii vor face verificarea toxicologică în cazul Cristinei Țopescu. Sursa foto: gandul.info

Legiștii vor face verificarea toxicologică în cazul Cristinei Țopescu, deoarece au fost găsite urme de medicamente în organismul vedetei de televiziune găsită decedată în propria ei locuință.

Legiștii vor face verificarea toxicologică în cazul Cristinei Țopescu

Așadar, anchetatorii iau în calcul și o posibilă sinucidere în cazul Cristinei Țopescu. Aceasta nu a mai dat niciun semn de mai bine de 3 săptămâni, fapt care a determinat o vecină de-a ei să alerteze anchetatorii. Oamenii legii au intrat în casa vedetei și au găsit-o decedată.

Jurnalista a fost găsită moartă în pat. Era în pijama și se pare că decesul a survenit în timp ce aceasta dormea. Potrivit unor surse citate de observator.tv, Cristina Țopescu ar fi murit după ce a suferit un infarct în timpul somnului.

Specialiștii INML nu au putut stabili cauza decesului

Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacție al Cristinei Țopescu, însă medicii au stabilit că este necesară o verificare toxicologică.

Medicii legiști nu au putut stabili, luni, motivul decesului Cristinei Țopescu, din cauza stării avansate de putrefacție a trupului. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică, scrie Mediafax.

În casa Cristinei Țopescu, alături de ea, au fost găsiți și doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu. Așadar, medicii încearcă să afle cauza morții celor doi câini. În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Pe de altă parte, psihologul Lorena Diaconescu a spus la un post de televiziune că jurnalista Cristina Țopescu nu putea să se sinucidă, deoarece era mare iubitoare de animale și nu și-ar fi putut lăsa de izbeliște câinii pe care îi avea în îngrijire.

„Sigur că depresia nu trece de la sine, iar ajutorul specialistul şi al familiei, al prietenilor este esenţial. Vă spun însă de ce nu cred că este vorba despre o sinucidere.

Cristina Ţopescu nu-şi lăsa de izbelişte animalele de companie pe care le iubea nespus şi pentru care lupta în fiecare zi”, a explicat psihologul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×