Mario Iorgulescu nu a răspuns inițial la morfină din cauza cocainei. Noi dezvăluiri despre ce au găsit medicii în corpul său după accidentul din 8 septembrie

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 12:06
Mario Iorgulescu nu a răspuns inițial la morfină din cauza cocainei. Noi dezvăluiri despre ce au găsit medicii în corpul său după accidentul din 8 septembrie
Mario Iorgulescu nu răspunsese inițial la morfină. Sursa foto: adevărul.ro

Apar noi dezvăluiri despre Mario Iorgulescu, unele care fac lumină privind lipsa de reacție a organismului fiului șefului LPF la morfină, în urma accidentului devastator care s-a produs în noaptea de 8 septembrie 2019. Parchetul a confirmat inițial că Mario consumase droguri și alcool.

Mario Iorgulescu nu a răspuns inițial la morfină din cauza cocainei din corp

Acesta este și motivul pentru care intervenția medicală în cazul tânărului a fost dificilă. Practic, conform spynews.ro, Mario nu a răspuns la morfină din cauza cocainei care a fost depistată în corpul său. Mario s-a aflat câteva zile în comă, iar apoi a fost transferat la o clinică din Milano.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, au declarat reprezentanții Parchetului după ce i-au fost recoltate probele.

mario iorgulescu
Iorgulescu Jr. se află într-o clinică din Italia. Sursa foto: g4media.ro

În urma accidentului a murit un tânăr

Dosarul accidentului produs de Mario Iorgulescu pe șoseaua Chitilei a fost strămutat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Mario este acuzat de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. În urma accidentului produs de Iorgulescu a decedat un tânăr pe nume Daniel Vicol, care, culmea cinismului, tocmai se întorcea de la o înmormântare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×