Cristina Țopescu ar urma să fie incinerată miercuri, potrivit unor surse. Jurnalista ar fi murit în ajunului Anului Nou

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 15:11
Cristina Țopescu ar urma să fie incinerată miercuri, potrivit unor surse. Jurnalista ar fi murit în ajunului Anului Nou
Cristina Țopescu ar urma să fie incinerată miercuri, conform anumitor surse. Sursa foto: captură Știrile Kanal D

Cristina Țopescu ar urma să fie incinerată miercuri, 15 ianuarie, potrivit unor surse citate de un post de știri din România.

Cristina Țopescu, incinerată miercuri?

România TV susține că jurnalista Cristina Țopesuc va fi incinerată în următoarele 48 de ore, iar decizia ar aparține familiei acesteia. Potrivit unui raport preliminar întocmit de medicii legiști, prezentatoarea a murit în ajunul Anului Nou, deci în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Site-ul româniatv.net scrie că se va realiza și o expertiză toxicologică după ce în corpul ei ar fi fost găsite  mai multe medicamente.

Ministrul Sănătății și Principesa Margareta a României, mesaje de condoleanțe în urma morții jurnalistei

Jurnalista a fost găsită fără suflare aseară, după un apel al vecinilor la 112. Polițiștii au ajuns la 22 fără 20 de minute la vila din Otopeni, județul Ilfov.

Oamenii legii au transmis că abia au recunoscut-o pe femeia în vârstă de 59 de ani, căci cadavrul intrase deja în starea de descompunere.

Mai multe oficialități au reacționat în urma morții gazetarei, printre care ministrul Sănătății, Victor Costache și Custodele Coroanei Regale, Principesa Margareta  a României. Cristina Țopescu fusese consiliera unui secretar de stat din instituția condusă de Costache și a primit de la Regele Mihai o distincție importantă în anul 2012.

„Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori”, este mesajul transmis astăzi de Costache.

„A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit”, a mai declarat ministrul Sănătății.

„Intelectual rafinat şi jurnalist de televiziune de vocaţie, Cristina Ţopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului“, a scris pe Facebook astăzi Principesa Margareta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×