Kamara, dezvăluiri teribile despre fiul său: “A facut stop cardio-respirator”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 12:16
Kamara, dezvăluiri teribile despre fiul său: “A facut stop cardio-respirator” GALERIE FOTO
Kamara, despre problemele de sănătate pe care le are fiul lui

Kamara e dezvăluit problemele de sănătate pe care le-a avut micuțul său, Leon. Cu toate că a ținut departe de ochii lumii asemenea informații intime, după scandalul cu fosta soție, acesta a mărturisit care au fost problemele care i-au separat, iar primul a fost greutatea adusă de sănătatea precară a fiului lor. ”Nimeni nu ştie, o spun în premieră, copilul nostru suferă de o formă de paralizie cerebrală…” , a declarat soția lui Kamara, Oana, după despărțirea de acesta.

Kamara, despre starea de sănătate a fiului său

Cunoscutul cântăreț, ce participa la shoul TV Ferma, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le întâmpină fiul lui. Acesta nu a fost surprins de multe ori declarând lucruri atât de personale precum subiectul cel mai sensibil din viața sa.  „Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă.

Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara, pentru click.ro.

 Kamara vorbește despre problemele de sănătate ale fiului său, Leon
Kamara vorbește despre problemele de sănătate ale fiului său, Leon

Kamara: „Ea nu avea voie să nască natural

Cântărețul a făcut primele dezvăluiri despre problemele de sănătate ale lui Leon, după scandalul uriaș cu fosta soție, Oana. Cei doi au ajuns la cuțite, după o poveste frumoasă de dragoste. Invitați la o emisiunea, aceștia au început să dea cărțile pe față și să mărturisească exact problemele care i-au făcut să-și spună adio.

„Atunci, m-a luat doctoriţa deoparte şi mi-a zis că sunt nişte probleme. Nici nu mai auzeam, eram parcă a nimănui. Acum face terapie, recuperare. Are o evoluţie. Mental este foarte bine, dar pe partea motorie sunt probleme. Nu este independent”, a spus Oana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×