Scandal la Ferma de la PRO TV! Florin Pastramă și Kamara nu au mai ținut cont că sunt filmați. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/03/2019, 14:12
Scandal la Ferma de la PRO TV! Florin Pastramă și Kamara nu au mai ținut cont că sunt filmați. VIDEO GALERIE FOTO
Scandal la Ferma de la PRO TV! Florin Pastramă și Kamara nu au mai ținut cont că sunt filmați

Un nou scandal s-a iscat la Ferma de la Pro TV, în ediția de joi, 7 martie. Florin Pastramă și Kamara nu au mai ținut cont că sunt filmați și au sărit unul la gâtul celuilalt, fiind foarte aproape de o bătaie în toată regula. Totul a pornit de la gluma Otnielei, care l-a pictat pe față pe Kamara în timp ce cântărețul dormea.

Scandal la Ferma de la PRO TV! Florin Pastramă și Kamara, la un pas de bătaie

În ediția de joi a emisiunii Ferma de la Pro TV, Brigitte Sfăt a fost eliminată în urma duelului cu Ioana Filimon. „E posibil să fi făcut multe greșeli, am auzit multe intrigi… Oamenii nu-i poți schimba. Am spus și eu cuvinte urâte”, a declarat Brigitte la plecare.

În cadrul aceleiași ediții a emisiunii Ferma, Florin Pastramă și Kamara nu au mai ținut cont de faptul că sunt filmați și au sărit la bătaie. Totul a pornit de la gluma Otnielei, care alături de alți concurenți l-au vopsit pe față pe Kamara. Cântărețul nu a gustat deloc gluma și, pentru a se răzbuna, s-a șters de vopsea pe ceilalți concurenți. La testimoniale, Otniela a declarat că ar fi fost trasă de păr de Kamara.

Florin Pastramă și Kamara, la un pas de bătaie
Florin Pastramă și Kamara, la un pas de bătaie

Florin Pastramă și Kamara nu au mai ținut cont că sunt filmați

Florin Pastramă a intervenit pe loc în momentul în care Kamara se ștergea de vopsea pe Otniela, iar lucrurile au degenerat. Florin și-a pierdut cumpătul și a început să țipe la Kamara, acuzându-l că îl discriminează pentru faptul că este de etnie romă și îl vorbește pe la spate alături de Vali Bărbulescu, dar și că se comportă urât cu fetele. Cel din urmă a privit toată scena fără să ridice un deget. Fetele au fost cele care i-au despărțit pe Florin Pastramă și Kamara.

„Să fie ultima oară când se mai întâmplă aşa ceva, te rog din sufletul meu. Nu support lucrurile astea, nu pot să văd aşa ceva”, i-a spus Geanina Ilieș lui Pastramă. „Cred că spiritele s-au aprins din cauza mea, pentru mine a făcut treaba asta”, a mărturisit Otniela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×