Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, duel la Ferma, de la Pro TV! Care va fi eliminată

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 20:59
Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, duel la Ferma, de la Pro TV! Care va fi eliminată GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, duel fără precedent la Ferma, de la PRO TV!

Brigitte Sfăt se va lupta în seara asta cu Ioana Filimon. Ferma, de la PRO TV, aduce în această seară o ediție cum nu a mai fost. Cele două vedete se vor întrece în putere și în mintea ageră de care au nevoie în ring pentru a putea rămâne în show. Ușor de zis, greu de făcut! Ambele au experiență în dueluri și s-au bucurat de un câștig extraordinar, mai ales că au și ajuns până în acest punct în competiția acerbă a celui mai bun fermier al anului 2019.

Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, duel fără precedent

Brigitte Sfăt și Ioana Filimon se întrec în seara aceasta, la emisiunea Ferma. Din păcate, la finele ediției, una va părăsi competiția definitiv. Cu toate că cele două au părut că se înțeleg cel mai bine de la fermă, pe ultima sută de metri, înainte de lupta pentru titlul mult râvnit, un scandal imens s-a produs între ele. Se pare că Diana Belbiță, cea care a ieșit săptămâna aceasta fermier, le-a purtat ghinion.

„Trebuia să îmi dau seama săptămâna trecută, m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea”, spune Brigitte. Cătălin Moroşanu a încercat să stingă focul dintre ele, spunând că înainte se purtau exact ca două surori. Remarca lui a stârnit o declarație categorică din partea brunetei: „Nu suntem ca două surori, eu am prietene de o sută de ani!”, a spus Brigitte Sfăt despre Miss România 2016.

 Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, duel, în această seară!
Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, duel, în această seară!

Brigitte Sfăt, extrem de pregătită de duel

„Normal că noi ne vom lupta, doar nu o sa ne luptăm cu lupul? Trebuia să îmi dau seama că săptămâna trecută m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea. Adica eu sunt un om corect, când spun ceva fac, indiferent că e în defavoarea mea. Mă doare în 14 pe cine rănesc!”, a declarat vedeta ]nainte de marele duel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×