Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de joi, 7 martie

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/03/2019, 20:00
Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de joi, 7 martie GALERIE FOTO
Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de joi, 7 martie

O nouă ediție a emisiunii Ferma, ultima din această săptămână, este difuzată de postul de televiziune Pro TV joi, 7 martie, de la ora 21:30, după serialul Las Fierbinți. Telespectatorii vor putea urmări duelul dintre Briggite Sfăt și Ioana Filimon, după ce concurentele au iscat un conflict și și-au arauncat cuvinte dure în edițiile trecute.

Live Stream emisiunea Ferma de pe Pro TV, ediția de joi, 7 martie

Războiul va fi dat atât în Fermă, cât și în cabană. Pe lângă duelul dintre Brigitte Sfăt și Ioana Filimon, telespectatorii vor urmări și confruntarea dintre Pastramă și Kamara. Cele două foste prietene se luptă să rămână în competiție, iar Brigitte va porni duelul cu sentimentul că a fost trădată atât de Ioana, cât și de Cătălin Moroșanu, care nu a făcut altceva decât să intervină între cele două pentru a pune capăt conflictului.

La cabană va izbucni un scandal care le va speria foarte tare pe fete. După ce mult timp s-au abținut să își reproșeze lucruri, Kamara și Florin Pastramă vor ajunge să își împartă pumni. Fetele vor sări să îi despartă. Dacă vor și reuși… asta rămâne de văzut.

Brigitte se va duela cu Ioana pentru un loc la Ferma
Brigitte se va duela cu Ioana pentru un loc la Ferma

Ferma, audiență uriașă! Pro TV, lider de piață

Ediția de miercuri seară a emisiunii Ferma a fost urmărită de aproximativ 1,5 milioane de români, ceea ce a făcut ca postul de televiziune Pro TV să fie lider de piață pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. Potrivit site-ului protv.ro, „La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18–49 de ani, PRO TV a condus topul cu 7.4 puncte de rating și 20.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut numai 5.8 puncte de rating și 16.1% share.”

Ediția de joi, 7 martie, a emisiunii Ferma, va fi transmisă de postul de televiziune Pro TV începând cu ora 21:30, după serialul Las Fierbinți. Următorul episod din Ferma va fi difuzat marți, 12 martie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×