Scandal uriaş la Ferma! După eliminarea Claudiei, Brigitte Sfăt s-a certat cu Ioana Filimon! Şi-au aruncat cuvinte grele

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 11:29
Scandal uriaş la Ferma! După eliminarea Claudiei, Brigitte Sfăt s-a certat cu Ioana Filimon! Şi-au aruncat cuvinte grele GALERIE FOTO
Scandal uriaş la Ferma! După eliminarea Claudiei, Brigitte Sfăt s-a certat cu Ioana Filimon

Scandal uriaş la Ferma! Claudia Pavel a fost eliminată din competiție săptămâna trecută și poate că mulți se așteptau ca certurile să dispară sau cel puțin să nu mai fie așa dese în reality show-ul de la Pro TV. Lucrurile nu stau însă deloc așa. Brigitte și-a găsit altă concurentă cu care să se certe, iar victimă colaterală a picat Cătălin Moroșanu, care a încercat să aplaneze conflictul dintre fosta soție a lui Ilie Năstase și Ioana Filimon.

Scandal uriaş la Ferma! După eliminarea Claudiei, Brigitte Sfăt s-a certat cu Ioana Filimon

După eliminarea Claudiei, Brigitte Sfăt s-a certat cu Ioana Filimon atât de tare încât Cătăln Moroșanu a simțit nevoia să intervină pentru a aplana conflictul dintre cele două concurente recalcitrante. Luptătorul a avut ghinionul de a pica la mijloc în acest conflict și a sfârșit prin a fi luat la rost de ambele femei, care au avut impresia că Moro îi ține partea celeilalte.

„Nu și-a permis fostul meu soț, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac. Când o să fiu în sicriu, atunci o să-mi zică cineva să tac!”, i-a strigat Brigitte Sfăt lui Cătălin Moroșanu, după ce s-a certat cu Ioana Filimon. Spășit, Moroșanu s-a așezat în fața focului și a ascultat cu uimire cum Brigitte își vărsa amarul pe un ton destul de agresiv.

Brigitte și Ioana Filimon și-au aruncat cuvinte grele
Brigitte și Ioana Filimon și-au aruncat cuvinte grele

Certurile se țin lanț la Ferma

Brigitte Sfăt nu s-a certat doar cu Ioana Filimon la Ferma, emisiunea difuzată de postul de televiziune Pro TV de marți până joi. Fosta soție a lu Ilie Năstase a avut un conflict și cu Claudia Pavel, înainte ca aceasta să părăsească show-ul.

În momentul în care a aflat că va merge la duel alături de Claudia Pavel, Brigitte a reacționat, fără să pară deloc surprinsă. Am fost ușurată când mi-am auzit numele. Decât să trăiesc otrăvită zi de zi, prefer să dau la o parte otrava. Daca nu riști, nu câștigi!”, a spus Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×