Brigitte Sfăt a făcut închisoare în tinerețe! În ce condiții a fost încarcerată concurenta Ferma, de la Pro TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 18:43
Brigitte Sfăt a făcut închisoare în tinerețe! În ce condiții a fost încarcerată concurenta Ferma, de la Pro TV GALERIE FOTO
Brigitte Sfăt a făcut închisoare în tinerețe

Brigitte Sfăt a făcut închisoare în tinerețe, iar subiectul a fost dezbătut intens la vremea respectivă. Concurenta de la Ferma, emisiunea de la Pro TV, are și poze din curtea penitenciarului, realizate în timp ce făcea exerciții fizice alături de celelalte deținute. Brigitte a făcut închisoare după ce a fost condamnată pentru lipsire de libertate.

Brigitte Sfăt a făcut închisoare în tinerețe

În perioada petrecută în închisoare, Brigitte Sfăt le-a cerut gardienilor să îi vopsească pereții celulei în culoarea roz-bombon. Spre uimirea colegelor de celulă, aceștia s-au conformat imediat și i-au îndeplinit dorința. „Culoarea roz a fost pentru mine întotdeauna culoarea optimismului”, spunea Brigitte.

„Celula unde a stat Brigitte – lungă de patru metri, lată de un metru și înaltă de 2,8 metri – a devenit o cameră pentru păpuși Barbie după ce, la solicitarea ei, polițiștii au procurat vopsea de ulei roz, cu care au fost acoperiți pereții, ușa, partea interioară a vizetei și chiar cadrele de metal ale celor trei paturi supraetajate și gratiile de la fereastră”, a scris Evenimentul Zilei în 2004.

Brigitte Sfăt în curtea penitenciarului
Brigitte Sfăt în curtea penitenciarului

În ce condiții a fost încarcerată concurenta Ferma

Se pare că Brigitte Sfăt a reușit să le câștige inimile gardienilor în închisoare și să îi convingă pe aceștia să îi îndeplinească cererile, iar pentru o vreme celula în care a stat a rămas vopsită în roz-bombon, chiar dacă Brigitte se eliberase. Deținutele care au rămas în penitenciar au declarat că Brigitte a avut ideea ca pereții să fie vopsiți, iar ele nu au avut nimic împotrivă.

Brigitte Sfăt este concurentă în cadrul emisiunii Ferma, difuzată de Pro TV în zilele de marți, miercuri și joi. Ea a reușit să intre deja în conflict cu mai multe concurente și a eliminat-o pe Claudia Pavel în urma duelului de joi, 28 februarie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×