Fanii Ferma, în extaz după ce Claudia Pavel a fost eliminată: „Am scăpat de nebună”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 11:34
Fanii Ferma, în extaz după ce Claudia Pavel a fost eliminată: „Am scăpat de nebună” GALERIE FOTO
Fanii de la Ferma,în extaz după ce Claudia a plecat de la emisiune!

Claudia Pavel a ieșit din competiția Ferma în ediția ultimă, după duelul cu Brigitte Sfăt. Din păcate, pare că mulți fani ai emisiunii nu au prea au plăcut-o pe cântăreață, astfel că numeroase comentarii de bucurie au curs în mediul online după vestea că părăsește show-ul. De-a lungul edițiilor, cei care au urmărit frecvent competiția au putut vedea că Brigitte și Claudia Pavel au avut nenumărate conflicte, deseori terminate cu jigniri ca la ușa cortului și țipete.

Fanii emisiunii Ferma, bucuroși după ce Claudia Pavel a pierdut duelul!

Fanii show-ului Ferma s-au arătat extrem de bucuroși după ce Claudia Pavel a pierdut duelul cu Brigitte Sfăt. ”Am fost ușurată când mi-am auzit numele. Decât să traiesc otrăvită zi de zi, prefer să dau la o parte otrava. Daca nu riști, nu câștigi!” Din păcate pentru Cream, a ieșit din concurs după ce fosta soție a lui Ilie Năstase a ieșit învingătoare. Cele două vedete au avut diverse certuri în cadrul concursului pentru că Brigitte a acuzat-o pe artistă că a fost amanta fostului ei soț, iar Cream a contestat tot.

„Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani, a declarat Brigitte despre relația Claudiei Pavel cu fostul soț. „Ceea ce spune Brigitte că s-a întâmplat acum 16-17 ani, când avea Claudia 12-13 ani… Timpul pentru ea nu e la fel ca pentru noi. Claudia are acum 34, fostul ei a murit acum 16 ani, deci trebuia să se întâmple cu mult timp înainte, când ar fi avut 14-15-16 ani. Ea, oricum, exagerează, epatează, a rămas într-un moment al vieţii ei prinsă şi n-a depăşit niciodată”, a afirmat sora lui Cream, luându-i apărarea în conflictul imens de la Ferma.

Fanii, bucuroși de plecarea Claudiei Pavel de la Ferma!
Fanii, bucuroși de plecarea Claudiei Pavel de la Ferma!

Fanii Ferma, extaziați după ce Claudia a părăsit competiția!

„Claudia mai este în Ferma?? Să știu dacă mă mai uit în seara asta…”, „Nu am scăpat de nebună …ciudat ea care credea că Brighitte este nebună.. hey, uite că ea era nebuna…..bucurie a plecat!”, „Cam pe când este eliminată „trântorul” de Claudia???”, „Claudia este exemplul perfect al unei tipologii: ipocrită, răzbunătoare, mincinoasă, leneșă, fară scrupule.. e plină țara de așa ceva. Însă, când te gândești că ei sunt artiști, practic lideri de opinie, te aștepți să găsești coloană vertebrală…”, au fost doar câteva din mesajele internauților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×