Mihaela Rădulescu și-a trimis mesaje romantice cu producătorul emisiunii Ferma, de la Pro TV

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 12:05
Mihaela Rădulescu și-a trimis mesaje romantice cu producătorul emisiunii Ferma, de la Pro TV GALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu și-a trimis mesaje romantice cu producătorul emisiunii Ferma de la Pro TV

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii ,, Ferma”, de la PRO TV își trimite mesaje romantice cu producătorul grec,  În luna ianuarie, Mihaela a părăsit Monaco, fiul și iubitul, austriacul Felix Baumgartner și a plecat la Văliug, în județul Caraș Severin pentru a filma emisiunea ,,Ferma”.

Mihaela Rădulescu și-a trimis mesaje romantice cu producătorul emisiunii Ferma, de la Pro TV

Deși nu vorbesc aceeași limbă, Mihaela Rădulescu și producătorul grec sunt din ce în ce mai apropiați, nu doar pe plan profesional. Cei doi și-au trimis mesaje romantice pe Instagram, în văzul lumii. Încă arăţi sexy, extraterestrul meu preferat. Ce s-a întâmplat?”, i-a comentat Mihaela în dreptul unei imagini, în care Dionisis se plângea de insomnie .

“Haha, mulţumesc, Mihaela mea, este efectul Văliug”, a răspuns producătorul grec.  Prezentatoarea show-ului nu îl consideră pe Dionisis doar un producător grozav, ci și un bărbat atrăgător. La o altă forografie, Mihaela a comentat: “Mi-e dor de tine, zeul meu”.  „Și mie”, i-a răspuns el, alăturând trei inimioare.

Mihaela Rădulescu și-a trimis mesaje romantice cu producătorul emisiunii Ferma de la Pro TV
Vedeta de la Pro TV, alături de iubitul ei

Mihaela are o frumoasă poveste de dragoste cu sportivul austriac Felix Baumgartner

,, E o poveste de dragoste aproape cinematografică, mai ales că e chiar o poveste atipică: nu locuim într-o singură casă, ci în două, locuim în țări diferite, dar nimic nu ne-a încurcat să rămânem împreună de aproape cinci ani. Ne-am programat viețile în așa fel încât să nu treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem, dar și petrecem tot mai mult timp împreună, fie acasă, fie prin lume.

E altfel, e ce ne place, e după regulile noastre, chiar un pic neconvenționale, dar e o iubire minunată și puternică”, a declarat Mihaela în interviul din revista „Unica”.  Să nu credeți că Mihaela a uitat de sportivul ei de Cartea Recordurilor, austriacul care a sărit din stratosferă, în anul 2012. Cei doi își trimis mesaje romantice tot pe site-uri de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×