Mihaela Rădulescu, de la Ferma, dezvăluiri despre Felix Baumgartner! Cum a cucerit-o: „M-a bombardat”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 12:00
Mihaela Rădulescu, de la Ferma, dezvăluiri despre Felix Baumgartner! Cum a cucerit-o: „M-a bombardat” GALERIE FOTO
Cum a cucerit-o Felix pe Mihaela Rădulescu?

Felix Baumgartner a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu prin insistență se pare, așa cum a dezvăluit prezentatoare de televisiune. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar, deseori își împărtășesc emoțiile și frumoasele trăiri în mediul online, în văzul tuturor. „Eu nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, doar îl admiram ca sportiv. În plus, citisem despre el că este un mare Don Juan, iar eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, playboy, pentru că știu că e din start o luptă pierdută să vrei să schimbi un asemenea om„, a povestit prezentatoarea.

Felix Baumgartner a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu prin insistență

Mihaela Rădulescu a povestit totul despre relația pe care o are cu sportivul în cadrul unui interviu pentru Pro TV. Aceasta a dezvăluit faptul că Felix a făcut cumva rost de numărul ei, iar mai apoi i-a trimis mesaje fără oprire.

„Eu nu aveam niciun plan și, ca drept dovadă că omul era într-adevăr așa cum se spunea despre el, nici nu am apucat să mă asez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât”, a spus vedeta despre momentul în care s-au cunoscut. „A doua zi, la eveniment, când erau toți oamenii adunați, el a venit glonț la mine și m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor”, a afirmat sursa citată.

 Felix a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu i-a dat mesaje insistent pentru a afla cine esteFelix a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu i-a dat mesaje insistent pentru a afla cine este
Felix a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu i-a dat mesaje insistent pentru a afla cine este

Mihaela Rădulescu, despre iubitul său: „nu a reținut cum mă cheamă”

„Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită.

Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon ”Romanian Chick”! Ăsta este Felix Baumgartner! Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real.” 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×