Premieră la Ferma de la PRO TV! Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 10:51
Premieră la Ferma de la PRO TV! Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă GALERIE FOTO
Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă

Ediția de joi, 7 martie, a show-ului Ferma, de la PRO TV, a fost o premieră. După eliminarea Claudiei Pavel a prierdut duelul împotriva Brigittei Sfăt, săptămâna trecută, cântăreața a desemnat-o pe Diana Belbiță, prietena sa, ca lider al fermei. Aceasta s-a luptat, pentru titlul mult dorit de toți competitorii, cu Marius, cel despre care se spune că s-ar apropia din ce în ce mai tare de ea, și a și câștigat.

Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă

Luptătoarea le-a propus pe Brigitte și fosta Miss România la duel, urmând ca una dintre cele două să plece acasă, însă nu a fost așa. Înainte de bătălie, prietenia dintre Filimon și femeia de afaceri, care a fost într-o armonie totală pe parcursul concursului, a luat o turnură neașteptată și s-a transformat în rivalitate. După ce și-au descărcat furia una pe cealaltă, a urmat să se confrunte în ring. Chiar dacă Brigitte și-a cerut iertare de la prietena ei, modelul a susținut că nu a putut să o ierte din cauza injuriilor care i-au fost aduse tocmai de cea pe care o considera cel mai drag suflet din competiție.

Pentru a se revanșa față de fosta ei amică, Brigitte a ales proba de îndemânare, declarând că s-a gândit că ar fi mai potrivită pentru rivala ei. În cadrul probei numărul 2 al duelului, producătorii emisiunii le-au ironizat pe cele două, acestea fiind nevoite să dărâme cutii care aveau imprimate fețele lor, fiecare dărâmând recipientul ce conținea portretul adversarei.

Premieră la Ferma de la PRO TV! Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă
În ediția din 7 martie a show-ului Ferma, Brigitte și Ioana Filimon s-au luptat cot la cot pentru a rămâne în emisiune

Brigitte li s-a alăturat ”Bandiților”

Cea care a câștigat pe bună dreptate lupta a fost Ioana Filimon, Brigitte fiind nevoită să își ia rămas bun de la cei cu care a împărțit aceeași bucată de pâine o bucată de vreme. „Au fost multe intrigi, am încercat să mă lupt cu morile de vânt. Da, am fost deranjată să am spus și eu vorbe urâte. Mi-ar fi plăcut să plec de aici altfel”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

Premieră la Ferma de la PRO TV! Brigitte și Ioana Filimon s-au duelat, însă niciuna nu a plecat acasă
Femeia de afaceri a rămas în competiție, dar printre Bandiți

Cu toate acestea, drumul ei în emisiunea nu s-a oprit aici, deoarece prezentatorii show-ului i-au pregătit o surpriză. Înainte de duel, prezentatoarea show-ului, Mihaela Rădulescu, a rugat concurenții să voteze pe cine și-ar dori să salveze din duel. Brigitte a primit mai multe voturi decât Ioana, așa că aceasta li s-a alăturat „Bandiților”, fără ca cei din fermă să știe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×