Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Marți 12 martie

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
12/03/2019, 20:00
Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Marți 12 martieGALERIE FOTO
Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV - Marți 12 martie

O nouă ediție a emisiunii Ferma este difuzată de postul de televiziune Pro TV, marți, 12 martie, de la ora 21:30. Fermierii vor afla de bandiți într-un mod la care nu s-au așteptat: la duel! Remus Boroiu va fi față în față cu Florin Pastramă, iar ghinionistul Remus va suferi o accidentare gravă.

Live Stream Online emisiunea Ferma pe Pro TV – Marți 12 martie

„Astăzi e ziua mult așteptată. Faceți-vă bagajele și plecați din cabană!” Este vestea pe care o vor primi cei șapte bandiți, care vor începe imediat să cânte de bucurie. Câțiva dintre ei vor avea totuși lacrimi în ochi, gândindu-se cu părere de rău la toate amintirile pe care și le-au făcut acolo. Brigitte, Geanina, Otilia, Otniela, Kamara, Florin și Vali vor fi nevoiți să îi primească pe bandiți, dar rămâne de văzut dacă vor aprecia faptul că vin forțe proaspete sau dacă îi vor privi cu scepticism.

Tensiunea va fi dusă la un nou nivel în această seară, când la duel vor ajunge Florin Pastramă și Remus Boroiu. Din păcate, cel din urmă va suferi o accidentare gravă și va fi transportat la spital. Rămâne de văzut dacă vedetele care participă la emisiunea Ferma vor continua intrigile și disputele care până în această fază a competiției au fost la ordinea zilei. Aflați totul urmărind emisiunea Ferma pe Pro TV, marți, 12 martie, de la ora 21:30.

Florin Pastramă se duelează cu Remus Boroiu
Florin Pastramă se duelează cu Remus Boroiu

Claudia Pavel a vorbit despre războiul cu Brigitte

Conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Sfăt a fost unul foarte aprins, cele două concurente ajungând să lanseze acuze dure și care nu le fac deloc cinste. Claudia a vorbit despre războiul cu Brigitte, după ce aceasta a acuzat-o că a avut o relație cu fostul ei soț. „Brigitte este motorul acestor certuri. Hai să nu luăm de bună ce spune femeia asta. Lucrurile cu Cazacu au fost clarificate. Eu nu am cunoscut-o pe această femeie înainte. Nu știam absolut nimic despre ea. În momentul în care am ajuns acasă am aflat și eu ce spunea despre mine. Ea acolo făcea pe fata bună. Spunea că am fost cu soțul ei decedat.

Eu pe omul acela nu-l cunosc și nici nu știu cum îl cheamă. Am înțeles că acest om a murit în anul 2002, asta înseamnă că relația mea cu el trebuia să se întâmple înainte, adică atunci când aveam eu 15 ani și eram mare vedetă și aveam mare succes în trupa Candy. Mi se pare ceva îngrozitor.Nu se poate abera în halul acesta la adresa mea. Dacă vrei răspunsul meu la caterincă… Pot să spun că da, este adevărat, dar s-a întâmplat după ce acest om a murit. Ca să fie ceva mai spectaculos. (…) Ca să spui că eu la 15 ani am avut o relație cu un bărbat însurat este cea mai mare prostie”, a spus Claudia Pavel.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×