Accidentare horror la Ferma, de la Pro TV! Remus Boroiu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 13:37
Accidentare horror la Ferma, de la Pro TV! Remus Boroiu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Remus Boroiu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat

Reality-show-ul Ferma a trecut la un alt nivel. Concurenții rămași până acum în competiție au avut parte de o surpriză de senzație, căci în casa lor au pătruns cei șase bandiți care până acum au locuit în cabană. În ediția de marți, 12 martie, difuzată începând cu ora 21:30, la Pro TV, vom asista la o întrunire de zile mari, la evenimente neprevăzute, dispute și la un accident teribil.

Remus Boroiu a ajuns de urgență la spital

De când cei șase bandiți, Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia Bilionera, Kamara, Florin Pastramă și Vali Bărbulescu, alături de Brigitte, se întorc în Fermă, totul se transformă. Aceștia au o atitudine care îi sperie pe fermieri, sunt destul de recalcitranți, astfel că discuțiile vor curge între cele două ”triburi”. Cel care încinge cel mai mult spiritele va fi Florin Pastramă.

Acesta va trebui să intre la duel cu nutriționistul Remus Boroiu în momentul în care acesta chiar se întreba cu cine se va lupta pentru postul de fermier. Pastramă apare la timp, însă bătălia dintre ei se termină prost pentru nutriționist.

Accidentare horror la Ferma, de la Pro TV! Remus Boroiu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat
Accidentare horror la Ferma, de la Pro TV

Concurentul de la Ferma a fost transportat din arenă, la spital

Chiar dacă duelul impune reguli clare, Remus ajunge să fie accidentat la genunchi și să aibă nevoie de intervenția urgență a medicilor. Din arenă, acesta ajunge direct la urgență, dar fiind faptul că o ambulanță l-a transportat la spital pentru investigații. Ulterior, Remus revine la colegii săi și lucrurile revin la normal.

Accidentare horror la Ferma, de la Pro TV! Remus Boroiu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat
Bandiții au răsturnat situația din fermă după întoarcerea lor

După ce Brigitte a ajuns la cabana bandiților, a fost întâmpinată de sute de întrebări legate de traiul fermierilor, mâncarea, proviziile și tabieturile lor. Împreună au luat la ”puricat” atitudinea și reacțiile fiecăruia, iar acum se gândesc cu teamă că întoarcerea în fermă îi poate aduce mai multe dezavantaje decât avantaje. Cert este că toți doresc să păstreze grupul format în creierii munților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×