Imagini incendiare cu Geanina Ilieș, de pe vremea când poza în FANATIK. Cum arăta acum 11 ani vedeta de la Ferma

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 13:25
Imagini incendiare cu Geanina Ilieș, de pe vremea când poza în FANATIK. Cum arăta acum 11 ani vedeta de la Ferma GALERIE FOTO
Imagini incendiare cu Geanina Ilieș, de pe vremea când poza în FANATIK

Geanina Ilieș, fostă prezentatoare la Antenă, are numeroase pictoriale și ședințe foto incendiare, printre care unul și la Fanatik, realizat în aprilie, 2008.  De mai bine de doi ani, aceasta nu mai apare pe micile ecrane, însă între timp și-a deschis propria afacere și se concentrează pe creșterea fiului ei, Patrick. . Concurenta de la Ferma a devenit antreprenor, lucru despre spune că nu este deloc ușor. „Antreprenoriatul nu e ușor, dar, cel puțin din punctul meu de vedere, este foarte frumos. Îmi place foarte mult ce fac.

Imagini incendiare cu Geanina Ilieș, de pe vremea când poza în FANATIK

Atunci când pornești pe un astfel de drum ai nevoie de curaj, iar situațiile neplăcute care ți se ivesc în cale nu trebuie să te dărâme, trebuie să te motiveze să tragi și mai tare!”, a spus Ilieș.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În momentul în care a decis să renunțe la cariera din televiziune, Ilieș a avut un motiv întemeiat. „Am vrut să fac o schimbare în viața mea. Am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Frumusețea este pasiunea mea și am zis că pot să fac mai multe în acest domeniu. Pe de altă parte, m-am gândit să fac o chestie la care mă pricep eu cel mai bine”, a explicat Geanina Ilieș pentru ciao.ro.

Imagini incendiare cu Geanina Ilieș, de pe vremea când poza în FANATIK. Cum arăta acum 11 ani vedeta de la Ferma
Gianina Ilieș, la Ferma

Din vedetă TV în antreprenor de succes

Potrivit spuselor ei, transformarea din vedetă de televiziune în antreprenor de succes a venit numai cu beneficii. „Am devenit și mai calculată decât eram înainte, chibzuită, atentă. Știu ce înseamnă plățile la stat, să lucrezi cu oameni de calitate, să ții cont de furnizori și să fii foarte corect. Asta este foarte important: să fii foarte corect!”, a spus femeia de afaceri.

Imagini incendiare cu Geanina Ilieș, de pe vremea când poza în FANATIK. Cum arăta acum 11 ani vedeta de la Ferma
Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 are numeroase pictoriale și ședințe foto incendiare

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 are diferite proiecte, iar acum este femeie de afaceri și, după o lungă perioadă, a acceptat să participe la o emisiune TV. Apariția acesteia va chiar a încântat telespectatorii, în special masculii. După două săptămâni pe care le-a petrecut la cabană, loc unde au ajuns 6 concurenți din 18, Geanina a avut parte de câteva momente de intimitate, la dușul celor din fermă.

Închide ×