Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/02/2019, 19:20
Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani! GALERIE FOTO
Din ce își câștigă banii Geanina Ilieș? Concurenta de la Ferma are succes în afaceri

Frumoasa Geanina Ilieș face bani din diverse afaceri, după ce a renunțat la rolul de prezentatoare de știri. Fosta vedetă de televiziune nu a fost foarte prezentă în fața camerelor de filmat, dar, acum, de la apariția la emisiunea Ferma, a fanii au început să-și pună nenumărate întrebări, în speranța de a o cunoaște mai bine. Geanina Ilieș este una din cele îndrăgite vedete de la Ferma, datorită eleganței și prezenței sale frumoase.

Ce afaceri are Genaina Ilieș? Fosta prezentatoare se descurcă bine cu banii

Fosta prezentatoare de televiziune a Observatorului de weeken de la Antena 1 și-a deschis prima afacere, un studiu de bronzat. Aceasta a ales afacerea în cauză datorită faptului că adoră pielea catifelată, dar și pentru că este o clientă fidelă a saloanelor. Pentru a oferi încredere în salonul de brozat, Geanina Ilieș s-a folosit de propria imagine pentru studioul de bronzat.

Geanina Ilieș și-a început afacerea după ce și-a dat demisia de la postul de televiziune Antena 1. Se pare că viața de antreprenor i-a adus numai lucruri bune, astfel că, în cadrul unui interviu pentru ciao.ro, a declarat că este mulțumită. „Sunt un antreprenor foarte bun, zic eu. M-am descurcat și îmi place foarte mult partea aceasta de beauty. Și am deschis salonul de remodelare estetică facială”, a spus sursa citată.

Afacerea Geaninei Ilieș, un studio de bronzat
Afacerea Geaninei Ilieș, un studio de bronzat

Geanina Ilieș, extrem de mulțumită de afacerea ei!

După retragerea de la pupitrul știrilor, Geanina Ilieș și-a început o afacere propire. „Lucram la știri, la un buletin de știri foarte urmărit. Am vrut să fac o schimbare în viața mea. Mi-am dorit să fac această schimbare încă din ultimii ani în care am lucrat la acel post. Și am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Nu contest faptul că mi-a ajutat foarte mult experiența aceasta în televiziune și am strâns foarte multe idei și m-a ajutat foarte mult în ceea ce privește promovarea salonului, comunicarea cu clienții și cu angajați.

M-am gândit să fac o chestie la care mă pricep eu cel mai bine, pentru că asta trebuie să faci în viață. Am început cu studioul de bronzat și am zis că pe lângă televiziunhe mai trebuie să fac ceva, să vedem ce o să fie. Am calculat foarte bine…Cred că am devenit și mai calculată decât eram înainte, mai chibzuită și mult mai atentă”, a declarat Geanina Ilieș”, a povestit concurenta de la Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×