Geanina Ilieș de la Ferma a renunțat la numele Varga după ce fostul soț a fost arestat de poliție

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/02/2019, 19:00
Geanina Ilieș de la Ferma a renunțat la numele Varga după ce fostul soț a fost arestat de poliție GALERIE FOTO
Din ce motiv a renunțat Geanina Ilieș la numele fostului soț?

Geanina Ilieș a renunțat la numele de Varga, după ce fostul soț al vedetei a ajuns pe mâna poliției. Fosta iubire a fostei prezentatoare de știri avea deja, de doi ani de zile înainte de despărțire, probleme cu legea. Irinel Varga s-a căsătorit cu Geanina Ilieș pe când aceasta avea doar 18 ani. Din păcate, mariajul a eșuat lamentabil, iar scandalurile au curs fără încetare o bună perioadă după ce și-au spus adio.

Din păcate, concurenta de la Ferma l-ar înșelat cu Oliver Argirescu, alt afacerist, în cadrul unei escapade la Paris. „După separarea de fostul soţ, singura relaţie pe care am avut-o a fost cu Oliver, pe care de altfel am şi recunoscut-o! Am fost un cuplu normal, fără să apărem cu diferite subiecte prin ziare”, a mărturisit vedeta.

Geanina Ilieș de la Ferma a renunțat la numele fostului soț!

Irinel Varga a bătut-o pe Geanina Ilieș și i-a luat mașina, iar mai apoi s-au despărțit. Surse din apropierea celor doi susțineau că fosta prezentatoare a plâns de zor pe umărul altui bărbat. Cu toate că nu s-au înțeles bine, au păstrat legătura datorită copilului pe care îl au împreună. De asemenea, în acea perioadă, presa mondenă scria că vedeta de la Ferma l-ar fi iertat. „Uite un alt subiect despre care nu am vorbit. Şi nu pentru că am ascuns relaţia cu el, ci pentru că am preferat să o protejez şi ne-a fost mult mai bine aşa. Oliver nu este genul de bărbat monden. A preferat să stea departe de această lume şi i-am respectat dorinţa. A fost întotdeauna lângă mine, susţinându-mă în tot ceea ce am făcut. După despărţire am rămas în relaţii foarte bune. Patrick e cel mai important bărbat din viaţa mea, iar asta mă face să gândesc de două ori înainte de a lua o decizie cu privire la viaţa mea personală. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat decât cu „, a declarat Geanina Ilieș.

De ce a renunțat Geanina la numele fostului soț?
De ce a renunțat Geanina la numele fostului soț?

Întrebată dacă ar putea ierta vreodată trădarea în dragoste, bruneta a răspuns că i s-a întâmplat așa ceva și că a iertat. „S-a întâmplat asta şi nu a fost un capăt de ţară. În dragoste dacă ierţi înseamnă că iubeşti, nu trebuie decât să cântăreşti dacă acest „sacrificiu” merită cu adevărat. Eu cred că cel mai mare chin al omului este să nu poată ierta. În momentul ăsta nu ştiu, dar cred în căsătorie. Ea este creaţia lui Dumnezeu, însă fiecare lucru îşi are momentul lui, iar, dacă voi mai face acest pas, cu siguranţă voi fi prima care va şti”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×