Otniela, Bilionera și Gianina Ilieș au făcut baie împreună la Ferma! Ce s-a văzut în direct, la Pro TV

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/02/2019, 09:45
Otniela, Bilionera și Gianina Ilieș au făcut baie împreună la Ferma! Ce s-a văzut în direct, la Pro TV GALERIE FOTO
Otniela Bilionera si Gianina au facut dus impreuna, la Ferma!

Atmosferă incendiară, joi seara, la Ferma, unde Otniela, Bilionera și Gianina au făcut duș împreună, iar zăpada din jurul cabanei unde se filmează Ferma aproape că s-a topit! La fel s-au topit pe picioare și telespectatorii care au văzut cum s-au făcut spălat cele trei frumuseți de la show-ul difuzat de Pro TV.

În seara duelului dintre Ioana și Carmen Negoiță, fetele de la cabană au dat năvală în fermă, unde s-au răsfățat, au mâncat și și-au făcut o baie pe cinste.

Otniela, Bilionera și Gianina au făcut duș împreună în fața camerelor de filmat

Otniela, Bilionera și Gianina au oferit un show incendiar în ediția de joi seara, când au ales să se dezlănțuie la duș, fără să țină cont de camerele de filmat. Fetele au avut și o misiune de îndeplinit: să pună mâna pe una dintre cele două cărți ale fermei. Surprizele s-au ținut lanț în ediția Ferma, din această seară.

Moroșanu  a găsit găinile moarte în coteț , iar fermierii au fost pedepsiți de Cristi Bozgan pentru asta, dându-le mai puțini bănuți.  De asemenea, Geanina Ilieș, Otilia și Otniela  au refuzat să mai stea în bucatarie și le-au dat o lecție celor trei bărbați cu care trăiesc în cabană.

Otniela Bilionera si Gianina dus
Otniela Bilionera si Gianina s-au relaxat la un dus

Vali Bărbulescu și Otniela s-au apropiat periculos de mult, în ultima perioadă, iar ceilalți concurenți au intrat la bănuieli. Îi suspectează pe cei doi că ar avea o idilă, iar aceștia nu prea se înșeală. Vali și Otniela și-au făcut un obicei să iasă din cabană aproape în fiecare seară și să petreacă mai mult timp împreună.

Camerele de luat vederi i-au surprins chiar înbrățișați, iar microfoanele au surprins chiar și o invitație în oraș, după ce se va finaliza proiectul Ferma 2019. Mai mult, între cei doi se vorbește și despre sex, iar Otniela a spus că…”aici sunt camere de luat vederi, dar afară…”. Ei bine, afară îl așteaptă iubita pe Vali Bărbulescu, cu care are o relație de mai bine de 10 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×