Jorge și Ioana Filimon au făcut baie împreună la Ferma de la PRO TV! Imagini fierbinți

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/02/2019, 15:38
Jorge și Ioana Filimon au făcut baie împreună la Ferma de la PRO TV! Imagini fierbinți GALERIE FOTO
Jorge a facut baie cu Ioana Filimon, Miss Romania

Motiv de divoț, în direct la Pro TV, unde cântărețul Jorge a uitat că este căsătorit și s-a aruncat în cadă alături de cea mai frumoasă româncă, Ioana Filimon, la Ferma 2019! Rezultatul a fost unul de senzație, plin de imagini foarte sexy în care protagonista a fost câștigătoarea titlului de miss România 2016.

”Moartea din Carpați” l-a surprins pe Jorge cu Ioana Filimon, la baie!

Noul sezon Ferma 2019 a adunat la un loc mai multe vedete din România, care se luptă pentru titlul de fermierul anului. Show-ul de televiziune se încinge ușor, ușor, pe măsură ce vedetele se acomodează unele cu celelalte. Ultima ediție i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii emisiunii, mai ales pe bărbați, deoarece cea mai frumoasă femeie din România, Ioana Filimon, în vîrstă de 27 de ani, a renunțat la haine! Focoasa brunetă a rămas doar într-un costum de baie minuscul, pentru a face o baie împreună cu Jorge.

Jorge si Ioana Filimon au facut baie impreuna
Jorge s-a relaxat la baie cu Ioana Filimon

Cel care i-a descoperit pe cei doi în ipostaze încinse de apa caldă din cadă a fost nimeni altul decât ”Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu. Cunoscut drept un adevărat dur, Moroșanu aproape că a rămas fără cuvinte. „Băi, ăştia chiar fac baie împreună. Să-i vezi pe amândoi aşa… ea în costum de baie, el cu tatuajele alea”, le-a spus luptătorul bulversat colegilor de cameră. Moroșanu a intrat în încăpere chiar când focoasa brunetă îl spăla pe artist pe cap!

Cu siguranță, cea mai surprinsă telespectatoare a fost nimeni alta decât soția lui Jorge! Artistul în vârstă de 36 de ani, a fost însurat cu Alina Crăciun cu care are o fetiţă, Karina, acum în vârstă de 7 ani. Cântărețul a divorțat în 2012 și s-a însurat cu Ramona Podea, în vârstă de 45 de ani. Actuala soție a solistului are şi ea o fetiţă dintr-o relaţie anterioară, dar i-a dăruit și un băiețel lui Jorge.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×