Drama neștiută a lui Marius Crăciun, concurentul Ferma, de la PRO TV! Familia, la un pas de evacuare

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 14:39
Drama neștiută a lui Marius Crăciun, concurentul Ferma, de la PRO TV! Familia, la un pas de evacuare GALERIE FOTO
Marius Crăciun, concurentul de la Ferma care ascunde o poveste de viață tristă

Marius Crăciun, concurentul de la Ferma, are o poveste de viață grea. Drama neștiută a tânărului a ieșit la iveală, după ce a fost cunoscut la emisiunea în cauză și iubit de fani pentru caracterul său curat și bunătatea de care a dat dovadă în cadrul competiției. Băiatul a povestit care este cea mai mare frică a lui, pentru Viva!

„Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi. Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice”, a mărturisit sursa citată.

Marius Crăciun, concurent la Ferma, a povestit despre drama vieții sale

Marius Crăciun a povestit despre copilăria sa, dar și despre ceea ce l-a făcut să se maturizeze. Concurentul de la Ferma a mărturisit că nu a avut o situație materială prea bună, astfel că a fost obligat de împrejurări să muncească foarte mult. „Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă.

Marius Crăciun a povestit despre drama sa din copilărie
Marius Crăciun a povestit despre drama sa din copilărie

Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la FERMA și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită”, a  povestit tânărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×