Idilă la Ferma, de la Pro TV! Vali Bărbulescu a invitat-o pe Otniela în oraș

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/02/2019, 09:33
Idilă la Ferma, de la Pro TV! Vali Bărbulescu a invitat-o pe Otniela în oraș GALERIE FOTO
Otniela se pare ca are o idila cu Vali Barbulescu,, la Ferma

În timp ce Brigitte Sfăt se ceartă aproape zilnic cu Claudia Pavel și Carmen Negoiță, se pare că ceilalți concurenți de la Ferma își văd de treabă și leagă prietenii sau chiar iubiri. Camerele de luat vederi au surprins o idilă între Otniela și Vali Bărbulescu! Cei doi și-au făcut un obicei de a ieși aproape în fiecare seară în curte.

Acest lucru a fost văzut și de ceilalți concurenți, care au început deja să vorbească despre o idilă între cei doi. ”Unde este Otniela?”, l-a întrebat Ioana Filimon pe Florin Pastramă, care i-a răspuns că este la baie. ”Și Vali unde este? Iar s-a dus afară și el? Ce face, o păzește la baie? Cam în fiecare seară fac asta. Cine suntem noi să comentăm…Ea se plânge la noi că e băgată în chetii dintr-astea, și că n-are treabă, dar ea stă afară. Ea spune că nu e nimic, în fața noastră, dar sincer nu mai știu nici eu ce sa cred”, a spus Ioana.

Otniela are o idilă cu Vali Bărbulescu. Camerele i-au surprins îmbrățișați

Florin Pastramă a ajuns la aceeași concluzie, că între Otniela și Vali Bărbulescu este ceva, chiar dacă a recunoscut că el chiar o place pe Otniela.

Otniela si Vali Barbulescu si-au facut un obicei sa stea singuri pe-afara aproape in fiecare seara

În acest timp, afară avea loc o scenă între cei doi surprinsă de camerele de luat vederi  care i-ar fi convins pe ceilalți concurenți că între otniela și Vali Bărbulescu chiar se petrece ceva. Cei doi s-au și îmbrățișat și aveau discuții despre relații și chiar sex. Vali Bărbuilescu a fost cel care a vorbit despre relații serioase, nu doar bazate pe sex. Când a venit vorba despre sex, Otniela a spus că …„aici sunt camere, dar afară…”. Atunci Vali Bărbulescu a invitat-o pe frumoasa Otniela la o cafea. „Poate o să avem ocazia să ieșim împreună. Delia e bisexuală, deci putem să ieșim toți trei”. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×