Ferma 2019. Cele mai frumoase poze cu Otniela Sandu de pe Instagram

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 12:11
Ferma 2019. Cele mai frumoase poze cu Otniela Sandu de pe Instagram GALERIE FOTO
cele mai frumoase poze cu Otniela Sandu

Otniela Sandu este foarte frumoasă, are forme care-i fac pe bărbați să viseze cu ochii deschiși, dar este admirată de femei, deoarece a demonstrat că poate trece de probe făcute parcă pentru sexul tare! Frumoasa blondină în vârstă de 28 de ani i-a cucerit pe români în anul 2016, când a participat la ”Supraviețuitorul”, cel mai îndrăzneț și provocator concurs de supraviețuire produs de Pro TV, unde s-a remarcat nu doar prin frumusețe, ci și prin curajul cu care a trecut peste toate probele. Otniela Sandu a fost una dintre surprizele plăcute ale reality show-ului. Atunci a ajuns până în finala concursului și a fost la un pas de a câștiga premiul cel mare de 100.000 de dolari.

”Se întâmplă să mă mai recunoască lumea pe stradă. Primesc des mesaje pe reţelele de socializare sau sunt oprită pe stradă, ca să le povestesc experienţa mea din concurs. Mă bucură să aud că multe fete m-au susţinut şi şi-au dorit ca eu să câştig concursul. Dar cel mai mult mă bucură când pot folosi această expunere pentru acţiuni caritabile”, declara Otniela pentru okmagazine.ro, după ce a pierdut finala Supraviețuitorul și cei 100 de mii de dolari.

Otniela Sandu, printre favoriții câștigării marelui premiu de la Ferma

Acum, Otniela face o figură frumoasă și la Ferma 2019, unde este printre favoriții care ar putea să plece acasă cu marele premiu! S-a făcut remarcată nu doar prin hotărârea de care dă dovadă, dar a fost și eroina unui episod tandru. Otniela și Vali au fost surprinși în pat, în timp ce aveau o discuție tandră. cei doi spun că între ei nu este nimic, decât prietenie.

poze Otniela Sandu
Otniela Sandu, surprinsa in poze alaturi de un concurent de la Ferma

„Îmi plac oamenii spontani, relaxați și sinceri. Mi se pare că am un al șaptelea simț, îmi dau seama cum e omul și dacă m-aș înțelege bine cu el din prima, din primele cuvinte, privirea, modul în care relaționezi cu oamenii de lângă tine”, se caracterizează Otniela.

Otniela Sandu a mers la vârsta de 4 ani

Otniela s-a înscris la Ferma și pentru că are ceva să-i demonstreze tatălui ei…” Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că băiatul lui, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”, a declarat Otniela.

Otniela Sandu are două surori, dar ea este băiețoasa familiei. frumoasa blondă a avut un start mai lent în viață, deoarece s-a confruntat cu o problemă de sănătate care a împiedicat-o să meargă până la vârsta de 4 ani. După ce a depășit această problema, Otniela Sandu a fost greu de oprit. Mișcarea este foartă importantă pentru ea, iar asta se vede cu ochiul liber, deoarece arată ca o vedetă de la Hollywood!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×