Câți bani a luat Claudia Pavel de la Pro TV pentru a participa la Ferma! Mai mulți ca la Exatlon

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 10:47
Câți bani a luat Claudia Pavel de la Pro TV pentru a participa la Ferma! Mai mulți ca la Exatlon GALERIE FOTO
Câți bani a luat Claudia Pavel de la Pro TV pentru a participa la Ferma

Claudia Pavel a primit din partea postului de televiziune Pro TV mai mulți bani pentru a participa la emisiunea Ferma decât a câștigat anul trecut la Exatlon. Claudia, alias Cream, a primit pentru participarea la Ferma suma de 50.000 de euro, în timp ce pentru competiția sportivă de la Kanal D a primit 40.000 de euro.

Câți bani a luat Claudia Pavel de la Pro TV pentru a participa la Ferma

Claudia Pavel nici nu voia să audă acum câțiva ani de show-urile de televiziune. Artista se gândea doar la casă și la fiul ei, însă din 2017 a început să accepte ofertele venite din partea televiziunilor. Însă nu oricum, ci după negocieri dure, în urma cărora a obținut sume importante de bani. Pentru participarea la Ferma, Claudia a încasat nu mai pițin de 50.000 de euro, atrăgând antipatia colegilor. După conflictele din cadrul emisiunii, Cream și Brigitte Sfăt se vor vedea la tribunal, asta pentru că Brigitte a acuzat-o că în trecut ar fi avut o aventură cu fostul ei soț.

„Toată lumea a simţit furie. O voi da în judecată pentru calomnie. Surorii mele îi afectează imaginea cu aceste afirmaţii. Claudia era un copil atunci. Sunt la stadiul în care nu mai simt furie pentru ea, ci milă. O aştept pe Claudia acasă şi vom demara procesul împotriva lui Brigitte. Mi s-a recomandat să o dau în judecată”, a declarat Paula, sora Claudiei Pavel.

Claudia Pavel la Ferma
Claudia Pavel la Ferma

Claudia Pavel a încasat mai mult de la Ferma decât de la Exatlon

Pentru participarea de anul trecut de la Exatlon, Claudia Pavel a încasat suma de 40.000 de euro, însă a avut de tras în Republica Dominicană. S-a ales cu o mulțime de bășici imense din cauza alergiei, după ce a fost ciupită de insecte, a suferit din cauza căldurii și meniului local și a fost la un pas de moarte după ce a primit un antibiotic la spital și a intrat în șoc anafilactic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×