Claudia Pavel, declarații surprinzătoare despre războiul cu Brigitte Sfăt, de la Ferma! Ce spune de acuzele de infidelitate

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 21:36
Claudia Pavel, declarații surprinzătoare despre războiul cu Brigitte Sfăt, de la Ferma! Ce spune de acuzele de infidelitate GALERIE FOTO
Claudia Pavel, declarații surprinzătoare despre războiul cu Brigitte Sfăt, de la Ferma!

Scandalul dintre cântăreața Claudia Pavel și Brigitte Sfăt continuă și după eliminarea artistei de la Ferma. Fosta soție a lui Ilie Năstase a susținut, constant, în cadrul reality-show-ului de la PRO TV, că ea și solista de muzică ușoară ar fi împărțit același bărbat.După ce a pierdut duelul în fața femeii de afaceri și s-a întors acasă, a vorbit, într-un interviu VIVA!, despre cele întâmplate acolo și, în special, despre acuzația care i-a fost adusă. Artista a vrut să lămurească așa-zisa relație dintre ea și fostul șot al Brigittei Sfăt.

Claudia Pavel a făcut declarații despre războiul cu Brigitte Sfăt, de la Ferma

„Brigitte este motorul acestor certuri. Hai să nu luăm de bună ce spune femeia asta. Lucrurile cu Cazacu au fost clarificate. Eu nu am cunoscut-o pe această femeie înainte. Nu știam absolut nimic despre ea. În momentul în care am ajuns acasă am aflat și eu ce spunea despre mine. Ea acolo făcea pe fata bună. Spunea că am fost cu soțul ei decedat.

Eu pe omul acela nu-l cunosc și nici nu știu cum îl cheamă. Am înțeles că acest om a murit în anul 2002, asta înseamnă că relația mea cu el trebuia să se întâmple înainte, adică atunci când aveam eu 15 ani și eram mare vedetă și aveam mare succes în trupa Candy. Mi se pare ceva îngrozitor.

Claudia Pavel, declarații surprinzătoare despre războiul cu Brigitte Sfăt, de la Ferma! Ce spune de acuzele de infidelitate
Cream a vorbit despre acuzele de infidelitate care vuiau în Ferma

”Nu se poate abera în halul acesta la adresa mea”

Nu se poate abera în halul acesta la adresa mea. Dacă vrei răspunsul meu la caterincă… Pot să spun că da, este adevărat, dar s-a întâmplat după ce acest om a murit. Ca să fie ceva mai spectaculos. (…) Ca să spui că eu la 15 ani am avut o relație cu un bărbat însurat este cea mai mare prostie”, a explicat Claudia Pavel.

De altfel, în cadrul emisiunii, deranjată de prezența Brigittei acolo a fost și Carmen Negoiță, care a spus despre ea că: „Exceptând acel episod cu cearta noastră, care a început de la o chestie banală, eu pot să spun că m-am înţeles OK, am lucrat împreună. Singura problemă cu ea este că este foarte stresată şi stresantă şi trece de la o stare la alta, şi tonul vocii ei era foarte deranjant, efectiv, la un moment dat nu-ţi mai auzeai gândurile”. a spus Carmen Negoiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×