Oana Kamara, câștigătoarea unui festivalului internațional de videochat. ”Mulțumesc celor care m-au susținut în momentele delicate”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/11/2018, 13:50
Oana Kamara, câștigătoarea unui festivalului internațional de videochat. ”Mulțumesc celor care m-au susținut în momentele delicate” GALERIE FOTO
Fosta soție a lui Kamara a fost premiată la cel mai mare festival internațional de videochat

Oana Kamara este marea câștigătoare la un festival internațional de videochat. Se pare că, fosta soție a cântărețului Kamara a fost cel mai apreciat model de videochat nu numai din țară, ci și din afara. Conform informațiilor din presă, persoana publică a fost desemnată Best Model la festivalul internațional Ynot în luna septembrie, la Praga. Când Oana s-a prezentat pe scenă, pentru a intra în posesia premiului, din sală au răsunat aplauze. După ce trofeul i-a fost înmânat, aceasta a ținut un mic discurs pentru a mulțumi echipei și colegilor săi pentru faptul că și-au pus toată încrederea în ea și asta nu doar în momentele bune, ci și în cele ”delicate prin care a trecut”.

”Mulțumesc în primul rând colegilor și echipei Best Studios pentru că au crezut în mine și m-au susținut în momentele delicate prin care am trecut, încrederea lor în mine m-a ajutat să merg mai departe și să înțeleg că nu are de ce să-mi fie rușine de ceea ce fac”, și-a început Oana discursul. În continuare, vedeta a adăugat și mulțumiri celor care au blamat-o pentru acțiunile ei, astfel dovedind că este o fire ambițioasă. ”Le mulțumesc și celor care m-au criticat pentru că m-au ambiționat să muncesc mai mult și să dovedesc că pot fi the best în ceea ce fac”, a completat fosta soție a lui Kamara.

Oana Kamara, câștigătoarea unui festival internațional de videochat! ”Mi-am asumat public cariera de model de videochat”

Oana Kamara a primit titlul de cel mai bun model international de videochat
Oana, fosta soție a lui Kamara, ținând în mână trofeul pentru cel mai bun model de videochat

Totodată, aceasta a subliniat și faptul că și-a asumat cariera de model de videochat și a și argumentat această alegere. ”Mi-am asumat public cariera de model de videochat pentru a încuraja și alte femei să nu le fie rușine cu faptul că muncesc ca să fie independente financiar și pentru a-și susține familiile”, și-a încheiat aceasta discursul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×