Kamara a recunoscut că ar întreține relații intime cu un bărbat

Ana Chivu   
în Poze haioase
16/10/2018, 12:10
Kamara a recunoscut că ar întreține relații intime cu un bărbat GALERIE FOTO
Kamara, declarații șocante despre o posibilă relație intimă cu un bărbat

Cântărețul Kamara a recunoscut public faptul că ar vrea să întrețină relații intime cu un bărbat. Declarația uimitoare a venit în cadrul unei emisiuni în direct la radio, în emisiunea moderată de Mihai Găinușă. Vedeta a afirmat că este dornic de o relație intimă cu un bărbat.

Cum a ajuns cunoscutul solist să recunoască această dorință? De ce a afirmat public dorințele sale intime? „Primul. Aș face sex cu un bărbat!”,  a declarat acesta în direct la o emisiune radio la Național FM.

Kamara, declară dorințele intime la radio: „Aș face sex cu un bărbat!”

Unul din soliștii trupei Alb Negru, Kamara, a făcut niște afirmații șocante pentru emisiunea radio a lui Mihai Găinușă de la Național FM. În urma unui set incomod de întrebări ale moderatorului emisiunii, Kamara a făcut anumite mărturisiri fără să se sfiască. Mihai Găinușă l-a pus la cotitură când l-a întrebat pe cântăreț ce ar face dacă ar fi femeie. Vedeta a răspuns sincer că cele două lucruri pe care le-ar face prima dată, dacă într-o zi s-ar trezi femeie, ar fi să facă sex cu un bărbat și să alăpteze. Răspunsurile l-au făcut pe moderatorul emisiunii să se mire de sinceritatea acestuia, dar și să râdă copios.

„Care ar fi primele două lucruri pe care le-ai face dacă ai fi femeie?”, l-a întrebat curios moderatorul emisiunii pe solist.  Primul. Aș face sex cu un bărbat!”, i-a răspuns sincer Kamara. „Păi..poți să faci și acum! Poate asta ai în subconștient…”, i-a răspuns Mihai Găinușă lui Kamara după declarația șocantă. „Al doilea lucru pe care l-aș face: Aș alăpta!”, a mai spus artistul.

Kamara, ghinionist în dragoste

Jumătatea trupei Alb Negru a avut parte de câteva luni controversate. Acesta s-a despărțit de soția lui, Oana, în urma nepotrivirii de caracter, dar și din cauza faptului că aceasta se pare că ar fi făcut videochat fără ca artistul să știe.

Kamara îmrepună cu Mădălina, tânăra din Brașov care l-a făcut să uite de soția sa, Oana
Kamara îmrepună cu Mădălina, tânăra din Brașov care l-a făcut să uite de soția sa, Oana

După căsnicia eșuată, Kamara și-a găsit alinarea în brațele Mădălinei, o tânără din Brașov cu care credea că o să fie fericit.

Din păcate, relația lor nu a durat mai mult de câteva luni, terminându-se destul de urât, cu numeroase scandaluri și discuții pe tema trecutului ei. Pentru Kamara nu s-a sfârșit, așa că acesta, plin de speranță, a flirtat câteva săptămâni bune cu o tânără, model de profesie, de numai 20 de ani. Nimic nu s-a finalizat, cu toate că artistul s-a prezentat de mână cu frumoasa șatenă în cadrul unei emisiuni de noapte unde a vorbit despre cum s-au întâlnit cei doi.

 Kamara alături de Roberta, iubita lui după relația cu Mădălina
Kamara alături de Roberta, iubita lui după relația cu Mădălina
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×