Videochat în 2018. Cât de mulți bani poate câștigă o fată în București!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/09/2018, 17:12
Videochat în 2018. Cât de mulți bani poate câștigă o fată în București!
Cat se castiga din videochat! Industria aceasta a depasit 100 de milioane de dolari, anual!

Din ce în ce mai multe tinere care sunt în căutarea unui loc de muncă sau a unei vieți ușoare aleg să facă bani din videochat. Activitatea este reglementată de câțiva ani prin lege, așadar totul este legal, iar banii câștigați se pare că sunt foarte frumoși, cel puțin din reclamele pe care și le fac studiourile de videochat din România.

Cu toții vehiculează salarii care mai de care mai mari, de la 1000 de dolari pe lună, până la zeci de mii de dolari pe lună, cât poate câștiga un model cu experiență, cu clienți vechi și deja înamorați de modelul lor preferat.

Câștigurile din videochat pot ajunge și la zeci de mii de dolari pe lună

Fetele care aleg să facă o carieră din acest domeniu trebuie să fie frumoase, să vorbească și limba engleză și să aibă și un bagaj de cunoștințe generale. Chiar dacă nu vorbesc tocmai bine limba lui Shakespeare, fetele pot beneficia gratuit de cursuri de limbă engleză, dar și de make-up, pentru a ști să se facă cât mai atrăgătoare pentru fanii lor. Multe studio-uri au însă angajate care se ocupă special de felul cum sunt machiate și coafate fetele, însinte de a intra online.

Odate intrate pnline, fetele nu au garantat niciun ban. Eșe trebuie să stea de vorbă cu foarte mulți bărbați din toată lumea. Trebuie să zâmbească, să fie sociabilă, să răsoundă fiecărui în parte. Bani începe să facă doar atunci când fanul ei o invită la o discuție privată, unde sunt doar ei doi. De-abia atunci clientul este taxat cu sume diferite, fixate de fiecare studio în parte. Inteligența modelului respectiv aici intervine.

Multe modele de top, care se laudă că fac zeci de mii de dolari pe lună, spun că recurg foarte rar la nuditate. Ele se bazează mult pe discuții de tot felul, din toate domeniile, spun că se pricep la arta conversației. Când aceasta nu mai dă roade, încep să scoată hainele, pentru a-l face pe client să stea cât mai mult în conversația privată.

Citește și GALERIE FOTO | BOMBA ANULUI 2017! O celebră brunetă din România, prinsă făcând VIDEOCHAT

Citește și Deea, de la Insula Iubirii! Goală face videochat. Avem pozele

Fie că sunt studente sau femei măritate, mame singure sau cupluri normale, mii de persoane din România muncesc în industria videochatului, care se dezvoltă rapid la nivel mondial. Industria românească de profil a ajuns să ruleze peste 100 de milioane de dolari, anual. La nivel planetar, cifrele videochatului sunt colosale: 10 miliarde de dolari, pe an!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×