Deea, de la Insula Iubirii! Goală face videochat. Avem pozele

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
14/10/2016, 15:48
Deea, de la Insula Iubirii! Goală face videochat. Avem pozele GALERIE FOTO

Deea a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Insula Iubirii” şi a demonstrat că este lipsită total de inhibiţii. Bruneta a intrat în competiţie alături de iubitul ei, Cristi, pentru a testa fidelitatea în cuplu şi a picat chiar ea în capcană.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Deea a făcut sex cu ispita masculină Tomiţă în faţa camerelor de filmat, după doar cîteva zile de la începerea concursului, ceea ce nu este de mirare având în vedere că ea e obişnuită să facă videochat.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Andreea Ienciu, cunoscută sub numele de Deea, şi-a făcut de cap cu Tomiţă în timpul emisiunii ”Insula Iubirii”, dar nu au rămas împreună după sfârşitul competiţiei. Bruneta şi-a încercat norocul şi la emisiunea ”X Factor”, însă nu a reuşit să ajungă în finală. Din dorinţa de a apărea din nou în faţa micilor ecrane, Deea s-a înscris în al doilea sezon de la ”Insula iubirii” ca ispită. De data aceasta, Deea a fost la un pas de a avea o aventură cu Robert, un concurent din competiţie, dar s-a oprit la timp. După ce s-a încheiat emisiunea, tânăra a mers la medicul estetician şi şi-a pus silicoane, deoarece nu era mulţumită de mărimea sânilor ei.

Deea era obişnuită cu camerele de luat vederi, înainte de a apărea la televizor, pentru că a făcut videochat, ceea ce explică faptul că nu a avut nicio reţinere în a face sex în faţa camerelor.

Sursa: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×