Incendiu devastator, la Moeciu! O casă de vacanţă a ars

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 20:23
Incendiu devastator, la Moeciu! O casă de vacanţă a ars GALERIE FOTO
O casă de vacanţă de la Moeciu a ars într-un incendiu devastator

Un incendiu puternic a izbucnit într-o zonă turistică din Braşov, la Moeciu de Jos. Nu se ştie însă cauza producerii lui, dar martorii spun că flăcările enorme au cuprins rapid casa de vacanţă care era construită integral din lemn.

Proprietarul casei de vacanţă îşi invitase mai mulţi prieteni la Moeciu pentru a petrece în noaptea de Revelion, iar după ce a reuşit să îşi scoată cei 12 invitaţi în curtea imobilului, acesta a sunat la Pompieri. Aceştia au intervenit imediat, însă nu au mai avut ce să salveze, casa de vacanţă a ars într-o proporţie de 90%.

Incendiu devastator, la Moeciu

Mai mult, proprietarul casei arse din Moeciu a făcut atac de panică. A fost făcut din nou apelul de urgenţă şi o ambulanţă SMURD s-a deplasat la faţa locului, iar bărbatul a primt îngrijirile medicale necesare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov a oferit detalii despre nenorocirea care s-a petrecut la Moeciu: „13 persoane se aflau în incintă, însă au fost evacuate în timp util. Printre ei şi un copil, toate persoanele au ieşit singure. Nu s-au înregistrat victime, iar o persoană, unul dintre proprietari,a suferit un atac de panică, a primit îngrijri de la SMURD.

Un pompier intervine la stingerea incendiului
Un pompier intervine la stingerea incendiului

Incendiul s-a dezvoltat foarte repede din cauză că întreaga construcţie era din lemn. Casa a ars în proporţie de 90%. Erau şi alte case lângă, dar s-a reuşit locazilarea icnendiului înainte de a fi curpinse şi acestea din apropiere. Deocamdată nu se ştie cauza incendiului, este în curs de stabilire, şi vom reveni cu detalii”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×