Horoscop de Revelion. Mihai Voropchevici, Urania și Minerva au ajuns la aceeași concluzie: câteva zodii vor avea un 2019 foarte greu

Mirela Apostol   
în Horoscop
30/12/2018, 18:29
Horoscop de Revelion. Mihai Voropchevici, Urania și Minerva au ajuns la aceeași concluzie: câteva zodii vor avea un 2019 foarte greu GALERIE FOTO
Horoscop de Revelion. Mihai Voropchevici, Urania și Minerva spun că sunt zodii care vor avea un 2019 greu

Mihai Voropchevici, Urania și Minerva şi-au anunţat previziunile pentru Revelion şi anul 2019 şi, din păcate pentru unii nativi, s-au pus de acord cu privire la problemele pe care le vor avea unele zodii în anul ce urmează.

Anul 2018 a fost unul frenetic şi tensionat, însă 2019 se anunţă unul relaxant, în care nu problemele nu vor mai fi luate la fel de negativ ca până acum, iar oamenii le vor rezolva fără să se mai streseze atât de tare.

Horoscop de Revelion: ce spun Mihai Voropchevici, Urania și Minerva

Există însă şi zodii care se vor chinui să găsească soluţii şi vor avea un debut de an mai dificil. Care sunt previziunile complete:

BERBEC

Vrei să faci tu totul, te străduieşti să-ţi iasă bine peste tot însă trebuie să ştii că nu eşti un super-erou, ca să-ţi iasă toată. Încearcă să te relaxezi şi să laşi frustrăile pentru că altfel te-ai lupta cu morile de vânt.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici spune că sunt câteva zodii care vor avea parte de un început de an dificil
Celebrul numerolog Mihai Voropchievici spune că sunt câteva zodii care vor avea parte de un început de an dificil

TAUR

În acest an trebuie să-ţi setezi un nou obiectiv personal pentru că pe cele vechi ai reuşit să ţi le îndeplineşti. La finalul lunii decembrie este foarte posibil să-ţi treci în agendă materializarea unui alt obiectiv măreţ. În anul 2019 vei fi favorizat de planete, însă vei munci mai mult decât este normal.

GEMENI

Unii dintre voi se gândesc să îşi schimbe locul de muncă pentru că vor să aibă parte de o schimbare la nivelul profesiei. Veţi avea parte însă de probleme în relaţii, iar la fel se va întâmpla şi în cazul banilor, care vă vor lipsi cu desăvârşire în perioada mai – septembrie.

RAC

Este un an liniştit pentru nativii acestei zodii. Fac eforturi uriaşe la servciiu iar acestea ajung să fie răsplătite pe măsură. Aveţi ocazia să simplificaţi lucrurile din jurul vostru şi veţi reuşi să faceţi acest lucru.

LEU

În 2019 vei realiza mult mai multe lucruri decât ai făcut-o în toţi aceşti ani. Vei ajunge în lumina reflectoarelor, însă acest lucru s-ar putea să nu te mulţumească atât de tare.

FECIOARĂ

2019 se anunţă un an special pentru nativii acestei zodii, iar Minerva, Mihai Voropchievici şi Urania spun că anul acesta are toate ingredientele unui an fabulos.

BALANŢĂ

Eşti dispus spre afaceri şi tinzi să ai noroc, însă doar dacă te dedici 100% proiectului. Ai avut ani de rătăcire, însă de acum nu vei mai petrece la fel de mult şi te vei întoarce către lucrurile serioase.

SCORPION

Aceştia îşi vor lansa o nouă activitate, fie că este vorba de o afacere sau un nou hobby. Ai un an de maximă creativitate, iar 2019 pentru tine se va anunţa un an foarte bun pentru relaţie şi carieră.

SĂGETĂTOR

Ai trecut printr-un proces de transformare personală şi te-ai decis, într-un final, ce fel de om vrei să fii. Rezultatul final te mulţumeşte, iar în 2019 te vei bucura de tot ce ai reuşit să realizezi.

CAPRICORN

Sunteţi în mare pericol şi veţi face mai multe crize şi revoluţii pentru a vă mulţumi cu situaţia de la locul de muncă. Activităţile sociale se an unţă şi ele foarte dificile în acest an.

VĂRSĂTOR

Ai o intuiţie incredibilă şi vei reuşi să ţi-o pui în practică cu succes în perioada care urmează. Cariera ta începe să crească şi te vei bucura de succes pe finalul verii.

PEŞTI

Te transformi personal şi te bucuri de corpul, imaginea şi aspectul tău. Îi vei ajuta şi pe alţii să prospere, iar asta îţi va face şi ţie bine pe viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×