Bancomat aruncat în aer la Brașov! Câți bani erau înăuntru

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
29/12/2018, 19:45
Bancomat aruncat în aer la Brașov! Câți bani erau înăuntru GALERIE FOTO
Un bancomat a fost aruncat în aer la Braşov

Scene reprobabile la Braşov, acolo unde mai mulţi indivizi au aruncat în aer un bancomat din cartierul Răcădău. Totul s-a întâmplat vineri spre sâmbătă noapte, iar reprezentanţii poliţiei au oferit detalii despre incidentul care a avut loc în oraşul din centrul ţării.

Poliţia a confirmat că la momentul închiderii filialei bancare, în interiorul ATM-uluis e afla o sumă de 160.000 de lei, iar aceasta este şi considerată valoarea prejudiciului. Autorităţile nu au confirmat încă ce tip de dispozitiv a fost folosit pentru a se da spargerea şi nici de un de a fost procurat.

Bancomat aruncat în aer la Brașov

Bancomatul se afla la parterul unui bloc iar hoţii are au vrut să-l fure au pus o bombă pentru a disloca din perete ATM-ul. Acesta nu se afla într-un spaţiul special amenajat ci era dispus în interiorul unui apartament.

Politistii care s-au deplasat la fata locului au constatat că explozia se confirmă: „usa si geamul de la accesul dinspre strada in sucursala bancara, cat si un bancomat au fost dislocate din locul in care se aflau, parti din acestea fiind imprastiate pe trotuarul si carosabilul din fata sucursalei”.

Imagini de la faţa locului, acolo unde un bancomat a fost aruncat în aer
Imagini de la faţa locului, acolo unde un bancomat a fost aruncat în aer

„În acest moment avem un cerc de suspecţi asupra căruia urmează să ne pronunţăm”, a declarat subcomisar de poliţie Alina Maria Ivan, purtătorul de cuvânt IPJ Braşov.

Un localnic a susţinut că i-ar fi văzut pe cei care au acţionat şi spune că ar fi vorba despre „trei persoane, două în negru şi una în alb, cu fâş alb”, cu cagule pe cap: „Ăla din spate avea o plasă, o pungă, făcută ghemotoc, ca o franzelă, o avea în mână şi ăla din faţă de tot, care a ajuns primul pe Arinului, făcea cu mâna, mai repede, ce le zicea nu ştiu. (…) N-am auzit discuţia. (…) Era 4 fără 25”, a declarat localnicul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×