Incendiu în mall! Peste 1.000 de persoane sunt evacuate

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/12/2018, 15:54
Incendiu în mall! Peste 1.000 de persoane sunt evacuate
1.000 de persoane au fost evacuate după ce flăcări s-au aprins înt-run mall din Ploiești!

Un incendiu a izbucnit azi într-un mall din Ploiești! Din păcate, peste 1.000 de persoane au fost evacuate. Flăcările au izbucnit de la unui din pereții centrului comercial. Din fericire, corespondenții MEDIAFAX au transmis că nu au existat răniți.

De asemenea, se anunță că incendiul s-a produs în aer liber, astfel că nu a existat pericol de extindere. „Un depozit a luat foc iar pompierii au venit de urgență. Au intervenit mai multe autospeciale la fața locului. Pompierii au reușită să stingă focul, au luat foc mai mulți paleți.”

Incendiu într-un mall din Ploiești!

Azi, 26 decembrie, a izbucnit un incendiu într-un mall din Ploiești. “Incendiul este lichidat. Urmare a incendiului au ars 40 de metri pătraţi de izolaţie exterioară din polistiren şi 20 europaleţi. Au fost evacuate peste 1.000 de persoane, din datele pe care le avem, de la personalul mall-ului. Se pare ca au fost evacuate deoarece a pătruns fum pe o gura de ventilaţie”, a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova. În urma acestui incendiu nimeni nu a fost rănit.

În curs de actualizare…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×