Sfârșit tragic în noaptea Crăciunului! O fetiță de șase ani și bunica ei au murit într-un incendiu

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 10:16
Sfârșit tragic în noaptea Crăciunului! O fetiță de șase ani și bunica ei au murit într-un incendiu
Noaptea ajunului a fost o tragedie pentru o fetiță de șase ani și bunica ei

Noaptea Crăciunului a fost o tragedie pentru o fetiță de șase ani și bunica ei. Cele două au murit carbonizate într-un incendiu, din București. Locuința acestora, din sectorul 1, a fost cuprinsă de flăcări. În momentul tragediei, mama fetiței se afla la serviciu. La aflarea veștii, femeii i s-a făcut rău și a fost dusă la o unitate spitalicească.

Pompierii au fost alarmați în jurul orei două de incendiu, iar în momentul în care au ajuns la fața locului, aceștia nu au mai putut face nimic pentru fetiță și bunica ei. Conform reprezentantului Detașamentului de Pompieri Dămăroaia, din cauza fumului, nu s-a putut pătrunde nicăieri. Victimele erau aflate la etaj, încercând să coboare la parter, însă au fost surprinse de incendiu.

Tragedie în noaptea ajunului! O fetiță de șase ani și bunica ei au murit într-un incendiu, din București

”A fost foarte mult fum și foarte greu au fost de identificat victimele datorită materialelor combustibile depozitate peste tot, și în ușile de acces, și la nivelul balconului. Nu am putut pătrunde pe nicăieri.

Sfârșit tragic în noaptea ajunului! O fetiță de șase ani și bunica ei au murit într-un incendiu
Potrivit primelor informații, flăcările au izbucnit de la butelia de gaz

Victimele se aflau la etaj. Au încercat să coboare la parter și pe scară scării au fost surprinse de incendiu, s-au intoxicat cu fum și au decedat”, a declarat Ionel Solomon, potrivit digi24.ro. Potrivit primelor informații, flăcările au izbucnit de la butelia de gaz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×