În plină pandemie, vedetele din România își vând hainele și accesoriile pe internet

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
15/04/2020, 21:08
În plină pandemie, vedetele din România își vând hainele și accesoriile pe internet
Vedetele din România își vând hainele pe internet. Sursa foto. Instagram.com

În plină pandemie de COVID-19, mai multe vedete din România au ales mediul online pentru a-și vinde hainele și accesoriile. Cătălin Czacu, Oana Roman sau Cătălin Botezatu sunt doar câțiva dintre cei care și-au scos garderoba la licitație pe internet.

Vedetele din România își vând hainele și accesoriile online

Mai multe vedete din România, printre care Oana Roman, Cătălin Botezatu sau Cătălin Cazacu, au hotărât să își vândă o parte din haine și accesorii pe internet, unde pot interacționa cu fanii lor sau cu persoanele care îi apreciază. În sprijinul lor vine o platformă online de marketplace, unde utilizatorii pot achiziționa, în sistem de licitație, lucruri ce aparțin vedetelor.

În acest fel, ei pot alege în funcție de preferință, model, dar și vedeta pe care o îndrăgesc. Pe lângă haine, vedetele își scot la vânzare și accesoriile.  Este o metodă foarte bună și potrivită în această perioadă în care magazinele sunt închise,  shopping-ul online fiind soluția cea mai bună.

Utilizatorii licitează pentru fiecare produs

Pe platforma online, se vor găsi haine unicat și branduri de lux la prețuri accesibile, iar utilizatori pot alege produsele pentru care vor să înceapă licitația. Cei interesați, chiar și cei doar curioși, se pot bucura de shoppingul online și pot alege dintr-o diversitate de stiluri, brand-uri, mărimi și prețuri.

Cătălin Botezatu, Oana Roman, Cătălin Cazacu sau Diana Bart au răspuns deja acestei inițiative, încântați de această idee ingenioasă , care îi aparține unei antreprenoare din Craiova.

Pentru că cele mai multe activități s-au mutat în mediul online, fondatoarea platormei și-a propus să reinventeze shoppingul online prin punerea în legătură a vedetelor cu fanii care le urmăresc pe rețelele de socializare. Acest proiect va fi lansat pe 17 aprilie și oricine este interesat poate accesa platforma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×