Oana Roman a împlinit 44 de ani. Modul inedit în care a sărbătorit vedeta – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 19:11
Oana Roman a împlinit 44 de ani. Modul inedit în care a sărbătorit vedeta – Video
Oana Roman, alături de cei dragi de ziua ei de naștere. Sursa foto: Facebook

Oana Roman a împlinit astăzi vârsta de 44 de ani. Întrucât petrecerile nu mai sunt posibile de când cu pandemia, fiica fostului premier al României, Petre Roman, s-a conformat și și-a aniversat ziua de naștere în casă.

Oana Roman a împlinit 44 de ani, însoțită de familia ei

A primit multe urări și a scris că pentru ea, chiar dacă nu a putut să iasă din casă, a fost o zi specială, chiar foarte frumoasă.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a scris că a fost copleșită de numărul mare de mesaje primite pe telefon și a dorit să întoarcă toate dovezile de afecțiune transmițându-le mult bine înapoi.

„A fost o zi chiar frumoasă. Am primit sute de mesaje și telefoane, urări, flori, tort și, mai ales, multă iubire. Încă nu s a terminat și mă bucur de fiecare moment”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu și Brigitte Pastramă i-au făcut urări

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și urări, nu am răspuns tuturor, dar mâine promit că o să mulțumesc fiecăruia în parte. M- ați copleșit si realizez că nu sunt singură și că sunt iubită de mulți. Sunt recunoscătoare ! Vă întorc înapoi toată iubirea pe care am primit-o!”, a completat vedeta.

Alături de ea au fost mama ei, Mioara Roman, Iza și soțul ei, Marius Elisei. Oana a avut lacrimi în ochi în momentul în care mama ei și Iza i-au cântat „La mulți ani” și cu siguranță nu va uita niciodată această aniversare cu totul inedită.

Printre vedetele care i-au trimis urări Oanei se numără Adriana Bahmuțeanu și Brigitte Pastramă, cu care Oana a legat prietenii frumoase de-a lungul carierei sale în televiziune.

„La mulți ani, draga mea Oana Roman Elisei Roman! Îți doresc ce îmi doresc și mie: sănătate, prosperitate și un pic de fericire! Să fii iubită și prețuită!”, i-a scris Adriana Bahmuțeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×