Marius Elisei se apără în fața acuzațiilor că a întreținut relații cu Delia Rexha: „O înscenare”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/01/2020, 22:49
Marius Elisei se apără în fața acuzațiilor că a întreținut relații cu Delia Rexha: „O înscenare”
Marius Elisei susține că Delia Rexha a prezentat presei o înscenare. Sursa foto: captură Antena Stars

Marius Elisei se apără după ce în presă au apărut tot felul de conversații pe care acesta le-ar fi purtat cu un transsexual celebru pe nume Delia Rexha.

Marius Elisei neagă aventura cu Delia Rexha

Partenerul Oanei Roman a povestit la Antena Stars că o va acționa în judecată pe Rexha pentru lucrurile pe care le-a susținut în presă.

Mai precis, în ultimele zile au apărut niște conversații pe care soțul Oanei Roman le-ar fi purtat pe rețelele de socializare cu un transsexual, acesta înșelând-o, se presupune, pe fiica fostului premier al României cu acesta.

„E vorba de o înscenare foarte urâtă”

„Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte mult în ultimele zile”, a declarat Marius Elisei în emisiunea Răi da buni.

„Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a continuat bărbatul.

„Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta. / Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, sunt câteva din presupusele mesaje pe care Marius le-ar fi trimis Deliei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×