Imagini sexy cu Bianca Drăgușanu la plajă! Vedeta credea că nu o vede nimeni, însă noi avem fotografiile

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/09/2018, 20:06
Imagini sexy cu Bianca Drăgușanu la plajă! Vedeta credea că nu o vede nimeni, însă noi avem fotografiile GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu prezentând emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la plajă în cadrul mai multor imagini sexy, realizate în ultima ei escapadă la mare. Blondina credea că nu o să fie văzută de nimeni, însă nimeni nu poate sta nepăsător când o observă pe Bianca în costum de baie, unduindu-se sub soarele arzător. Fosta prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine” nu s-a sfiit niciodată să-și etaleze trupul la plajă, cu atât mai puțin în primele zile de toamnă. De altminteri, nici nu ar avea de ce.

Muncește foare mult la sală pentru a arăta impecabil și mănâncă doar căt să supraviețuiască. În acest weekend, paparazzi au surprins-o la mare, într-o ipostază incitantă. Modelul era îmbrăcat cu un costum de baie roșu, cu niște detalii argintii, alături de un cardigan negru, pe care-l purta legat de șolduri. Fosta prezentatoare părea foarte interesată de telefonul ei, dar mai ales de ce mesaje a mai primit sau ce noutăți mai circulă prin lume.

Bianca Drăgușanu, apariții sexy la plajă

Imagini sexy cu Bianca Drăgușanu la plajă! Vedeta credea că nu o vede nimeni, însă noi avem fotografiile
Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, la plajă.

Fiind una dintre cele mai dorite femei din România, a trebuit să mențină titlul prin aparițiile ei de senzație de la piscină ori mare. Oricunde s-a prezentat în costum de baie a făcut ravagii. Acum se știe că aceasta mănâncă puțin și face sport mult, drumul fiind anevoios în condițiile astea, dar mai anevoios a fost la început.

Vedeta a vorbit sincer, la vremea respectivă, despre cum a reușit să slăbească. Dieta ei se rezuma la a face foamea ”Făcând foamea! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni, am urmat o fietă cu o singură masă pe zi, și așa ușoară, și întotdeauna înainte de ora 12:00 ziua”, a decalarat Bianca.

Imagini sexy cu Bianca Drăgușanu la plajă! Vedeta credea că nu o vede nimeni, însă noi avem fotografiile
Fosta prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine”, la plajă.

Dar, cum fiecare om are preferințele lui culinare, așa și Bianca are. Se pare că printre fructele ei preferate, roșia ar fi în top. ”Pot spune că roșiile sunt o pasiune a mea”, a spus aceasta. Ce nu mănâncă de în schimb este ceva ce organismul are nevoie mare. ”Carne mănânc foarte rar. Carne de port aproape deloc, la fel și de pui”, a adăugat aceasta, conform slabescusor.ro.

Bianca Drăgușanu și relația cu Victor Slav

Imagini sexy cu Bianca Drăgușanu la plajă! Vedeta credea că nu o vede nimeni, însă noi avem fotografiile
Bianca Drăgușanu, alături de Victor Slav și fetița lor.

După ce marea veste a fost făcută publică de către Bianca, în cadrul unei emisiuni televizate, comentarii au tot apărut vis-a-vis de relația lor. Aceasta a ținut să specifice că erau în curs de despărțire încă de un an și ceva, doar că pasul oficial a fost făcut abia acum. Spusele blondinei au demonstrat că nu actuala sa relație ar fi fost de vină pentru ruperea familiei ei, ci neînțelegerile dintre cei doi în casă. Ba chiar modelul a declarat că Victor va fi alături mereu de fiica sa. ”Este un om pe care mă voi baza toată viața! Ne va fi alături mereu! Asta e clar. E discret, e un bărbat cu multe calități. Eu sunt explozivă, e un mare defect al meu”, a declarat Bianca în carul emisiunii Teo Show.

Iar, toate fiind clarificate, cursul vieții Biancăi a continuat și el. După Victor Slav, următoarea prezență masculină din viața ei a fost Tristan Tate. Povestea lor de dragoste pare ori ca un film de acțiune ori ca o poveste frumoasă. Alegerea se pare că nici ea nu a putut să o facă. Cu toate acestea, oricum ar fi viața ei, se vede din nou mireasă. Ar vrea asta datorită faptului că poate să-și facă singură rochia de mireasă, lucru dorit de toate femeile. ”Mă văd mireasă din nou! Trăiesc clipa, îmi iubesc viața, sunt un om asumat”, a susținut aceasta.

Totodată, i-a dorit și tatăl copilului ei tot binele din lume. Blondina îi dorește o viață frumoasă și multă liniște; liniște pe care nu ar fi avut-o pentru ea, după cele spuse mai sus. ”Vreau ca Victor să fie fericit, să își găsească liniștea sufletească, vreau ca eu să îmi găsesc liniștea”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×