Care e relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, după ce blondina a fost în vacanță cu Victor Slav

Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
19/08/2018, 13:57
Care e relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, după ce blondina a fost în vacanță cu Victor Slav GALERIE FOTO
Cei doi au păstrat o relație civilizată după despărțire, de dragul copilului.

După ce Bianca Drăgușanu si Victor Sclav au fost în vacanță, toată lumea se întreabă acum ce relația mai e între blondină și Tritan Tate. Fosta prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine” s-a despărțit de luptătorul englez. Vedeta a anunțat relația cu acesta în urmă cu două luni, dar soarta nu i-a vrut împreună, așa că cei doi s-au despărțit la scurt timp. După ce au rupt orice legătură o scurtă perioadă de timp, aceștia și-au dat seama că relația lor nu ar fi trebuit să se încheie, așa că s-au împăcat rapid.

Din nefericire, se pare că povestea lor de iubire nu a mai continuat așa cum a început, ba chiar a început să se răcească. Blondina a început să iasă separat, fiind un lucru cert că lucrurile nu merg bine. Vedeta a fost surprinsă, seara trecută, într-un club din Capitală. Englezul nu a apărut și el la distracție, la Nuba, dar Bianca Drăgușanu nu a rămas neadmirată în acea seară. Aceasta a dansat singură, lăsându-se privită de cei din jur.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțire

Părinți ai unui copil, pe nume Sofia, au încercat să păstreze o relație frumoasă, plină de respect, de dragul copilului pe care îl au împreună. Victor Slav vizitează fetița fără probleme, iar ei au reușit să păstreze o relație civilizată, după cele întamplate. Apropiații celor doi au confirmat faptul că se înțeleg bine în prezent. ”Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au un program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fară excepție.

Care e relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, după ce blondina a fost în vacanță cu Victor Slav
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu mai formează un cuplu, dar au rămas în relații bune de dragul copilului lor.

Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele.Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, a spus o sursă apropiată Biancăi. De aceea, cei doi au și reușit să meargă în vacanță împreună cu micuța lor. Zilele trecute, cei trei s-au distrat împreună la o piscină. Nu au apărut comentarii veridice în acest sens, dar semnele spun că așa a fost. Amândoi au postat, unul după celălalt, diferite fotografii pe conturile de socializare, în care se observă că s-au fotografiat în același loc alături de fiica lor.

Care e relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, după ce blondina a fost în vacanță cu Victor Slav
Victor Slav, împreună cu fiica sa la piscină.

Bianca Drăgușanu, despre despărțirea de Victor Slav

Cei doi s-au despărțit după o relație de ani de zile, dar au facăt totul pe cale amiabilă. Aceștia s-au despărțit de comun acord, după ce de-a lungul timpului s-au străduit să repare ce putea fi reparat în relația lor, dar fără succes. ”Decizia de a mă despărți de Victor a fost luată de comun acord. A fost o decizie bine cântărită, bine gândită. Atât eu, cât și Victor, am decis și să o anunțăm. Iar asta din cauză că ne-am dat mai multe șanse de-a lungul ultimelor luni, am încercat să reparăm. Nu ne-am certat, chiar niciodată, doar că între noi dispăruse chimia”, a spus blondina, pentru WOWbiz.

De asemenea, Bianca a explicat că de ceva vreme existau probleme între cei doi. Blondină specifică și faptul că nu s-a pus problema de infidelitate, iar că aceasta îl va respecta mereu pe Victor, fiind tatăl copilului ei. ”Noi ne-am tot străduit să redevenim un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Suntem amici foarte buni, ne respectăm, ne iubim, dar ca prieteni. Și, ceea ce este foarte important, în cuplul pe care l-am format cu Victor, nu și-a băgat nimeni, cum se spune, coada.

Adică, faptul că acum mă întâlnesc cu cineva, nu are legătură cu faptul că am anunțat, de curând, că eu și Victor ne-am despărțit. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm pe Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi respecta în inima mea pentru totdeauna și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, a încheiat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×