Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din contractele de imagine. ”Fac reclame doar pe bani!”

Nicoleta C   
în Femei frumoase
17/08/2018, 19:57
Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din contractele de imagine. ”Fac reclame doar pe bani!” GALERIE FOTO

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu  contractele de imagine?  Vedeta, după atâția ani, fiind în mijlocul lumii mondene, a fost tot timpul apreciată pentru aspectul ei fizic și răsplătită pe măsură.

Fosta prezentatoare accepta, la începuturile sale, să facă publicitate unor produse pe sume modeste, dar acum lucrurile stau cu totul diferit. În prezent, fiind o persoană cunoscută de întreaga Românie, nu mai acceptă orice sumă pentru acest troc. Fotomodelul are șase contracte de imagine, care îi aduc câteva mii de euro lunar.

Cu ajutorul lor, Bianca Drăgușanu a reușit să aibă o avere frumoasă la cei 36 de ani. Astfel, blondina se laudă cu faptul că acum deține un apartament, o mașină scumpă, un atelier de croitorie și multe contracte de imagine.

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a devenit imaginea unei firme de trolere.

Bianca Drăgușanu, contracte de imagine

Bianca a declarat că nimic din ce face nu este barter, și că totul este pe bani. ”În momentul de faţă am contracte cu 6 saloane. Unul de make-up, altul de păr, unul de îngrijire corporală, solar, extensii şi produse cosmetice pentru manichiură şi pedichiură. Totul e plătit, nu este nimic barter, eu nu fac bartere deoarece copilul meu nu trăieşte cu fire de păr. Sunt puţine persoane în România care procedează ca mine, dar aşa mi se pare corect”, susține vedeta.

Cu toate acesta, vedeta nu acceptă să facă reclamă la orice produs, ba chiar are și niște condiții. ”Eu nu promovez nimic gratis, iar în al doilea rând trebuie să-mi placă pentru că dacă nu cred în produsul respectiv, nu mint lumea. Zilele trecute am avut o discuţie cu cineva care voia reclamă la şampoane. I-am spus să mi le trimită să văd despre ce produs este vorba, apoi ne putem vedea la o discuţie de negocieri”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click!

Bani Bianca Dragusanu
De asemenea, este și imaginea unui atelier de make-up.

De altfel, vedeta, cum se laudă că este o persoană responsabilă și corectă, se pare că și oamenii care îi oferă contractele de imagine consideră același lucru. Drept dovadă, vedeta are contracte longevive cu unele firme. ”Luna asta am un contract de imagine cu o mare firmă de haine, am refăcut un contract cu un salon de frumusețe din Cluj, am un contract pe cinci ani cu o altă firmă, am contracte stabilite pe mulți ani.

Nu știu câți bani scot, dar îți pot spune că îmi plătesc toate impozitele”, a declarat Bianca Drăgușanu în 2014, pentru ”Draga mea prietenă”. Pe lângă contractele de imagine, vedeta susține și că are o afacere prosperă cu haine. Este vorba despre propria sa afacere cu rochii de mireasă și ținute elegante pentru femei, care îi merge foarte bine, de aceea aceasta caută croitorese continuu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×