Bianca Drăguşanu, bătută crunt de Andreea Mantea!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
07/08/2018, 14:10
Bianca Drăguşanu, bătută crunt de Andreea Mantea!

Bianca Drăguşanu, bătută crunt de Andreea Mantea! Nimeni nu se aştepta la un asemenea cutremur monden.
Lovitură în lumea showbiz! Andreea Mantea va încasa un salariu de cel puţin două ori mai mare decât cel pe care Bianca Drăguşanu l-a primit pentru prezentarea aceeaşi emisiuni.

Bianca Drăguşanu, bătută crunt de Andreea Mantea!

Blonda, fosta prezentatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine“, a venit la Kanal D pe un salariu de aproape 3 ori mai mic decât cel primit de Andreea Mantea. Aproximativ 3.000 de euro îi intrau lunar în conturi Biancăi din partea trustului Kanal D. Însa, pentru acelaşi serviciu care implică să fie prezentă zilnic, de luni până sâmbătă, live, Andreea Mantea primeşte o sumă mult mai mare.

Scandalurile amoroase recente din viaţa sentimentală a a acesteia au dus la părăsirea fotoliului de gazdă a emisiunii preluate de la Gabriela Cristea. Înlocuirea blondinei cu Andreea Mantea a fost opţiunea cea mai bună pentru şefii turci ai trustului Kanal D. Bruneta, rămasă recent fără emisiunea de noapte „Wowbiz”, pe care o prezenta alături de Victor Slav, a fost aleasă pentru noul sezon la “Te vreau lângă mine“.
Nu numai că Andreea Mantea a fost relocată rapid, fiind una dintre vedetele preferate ale postului, dar potrivit unor surse, bruneta ar lua un salariu de 6.000 de euro pentru prezenţa în emisiune.

Paula Chirilă “s-a luptat” cu Andreea Mantea ca să îi ia locul Biancăi Drăgușanu la “Te vreau lângă mine”

Potrivit unor surse apărute în presă, Paula Chirilă ar fi dat un interviu pentru sezonul nou al show-ului matrimonial, însă şefii turci au hotprât să o aleagă pe Andreea Mantea. Actriţa ar fi putut să îi ia locul Biancăi Drăguşanu, deoarece aceasta are experienţă destul de mare în emisiuni de genul acesta. Paula Chirilă a mai prezentat, periodic, “Mireasă pentru fiul meu”, care s- a bucurat de un mare succes.

Andreea Mantea, noua prezentatoare a emisiunii

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.
Din toamna acestui an, frumoasa brunetă va modera show-ul “Te cunosc de undeva”, după ce Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D în luna iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×