Andreea Mantea, salariu atractiv la ”Te vreau lângă mine”. Ce sumă considerabilă va încasa lunar

Nicoleta C   
în Stiri mondene
07/08/2018, 12:31
Andreea Mantea, salariu atractiv la ”Te vreau lângă mine”. Ce sumă considerabilă va încasa lunar GALERIE FOTO
Andreea Mantea, salariu atractiv la ”Te vreau langa mine”

Andreea Mantea va avea un salariu atractiv la noua emisiunea pe care o va prezenta. Vedeta de la Kanal D va fi la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, pe care o modera în trecut Bianca Drăgușanu. Aceasta dezvăluie că va încerca să rezolve problemele de suflet ale celor care-i calcă pragul show-ului său. ”De-a lungul carierei mele în televiziune, în 12 ani, am avut parte de multe proiecte extrem de frumoase și de multe provocări inedite care m-au ajutat să fiu mai aproape de dumneavoastră iar pe dumneavoastră alături de mine!”, scrie iubita prezentatoare de la WOWbiz. Andreea Mantea se bucură enorm că va avea parte de o nouă provocare, căreia ii prevede un viitor frumos, deoarece declară că ii place formatul emisiunii pentru că se învârte în sfera dragostei.

Andreea Mantea va avea un salariu atractiv la noua emisiunea pe care o va prezenta. Vedeta de la Kanal D va fi la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, pe care o prezenta în trecut Bianca Drăgușanu. Aceasta dezvăluie că va încerca să rezolve problemele de suflet ale celor care-i calcă pragul emisiunii sale.
Frumoasa brunetă a venit ca moderator, în locul Biancăi Drăgușanu, după ce aceasta s-a retras.

”Pentru asta vreau să vă mulțumesc din tot sufletul, pentru că fără voi nu aș fi ajuns până aici! Ei bine, a venit momentul pentru o nouă provocare! Este vorba de emisiunea “Te vreau lângă mine”! Este un proiect pe care eu îl îndrăgesc foarte tare pentru că ador proiectele în care este vorba de iubire! Vă aștept cu drag și de această dată să fiți alături de mine, iar eu de dumneavoastră încercând să rezolv cât mai multe probleme de suflet!”, scrie Andreea Mantea pe pagina sa de Facebook.

Salariul Andreei Mantea la ”Te vreau lângă mine”

Frumoasa brunetă a venit ca moderator, în locul Biancăi Drăgușanu, după ce aceasta s-a retras. Blondina încasa lunar un salariu de 12.000 de euro, pe când actuala prezentatoare a negociat un salariu și un contract diferit.

Conform informațiilor din presă, Andreea Mantea va câștiga suma de 6000 de euro pe lună pentru a prezenta emisiunea. Informațiile din presă dezvăluie că bruneta nu a fost singura variantă posibilă pentru a fi la cârma emisiunii. Paula Chirilă, prezentatoarea schow-ului ”Mireasă pentru fiul meu”, ar fi dat și ea un interviu pentru acest post, dar șefii Kanal D au hotărât ca Andreea este mai potrivită.

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu mai prezintă emisiunea este legat de fiica sa

Vedeta, care încasa o sumă foarte mare, potrivit unor surse apropiate ei, a ales să se retragă din emisiune de dragul fiicei sale. Aceasta a considerat că nu îi acordă suficient timp fiicei sale, Sofia Natalia, de aceea, o data cu încetarea contractului, a hotărât să stea pe cât de mult cu fetița sa. Bianca Drăgușanu a prezentat doar un sezon al emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Biografie

Andreea Mantea s-a născut la București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat Liceul Sfântul Pantelimon. A terminat Facultatea de Relații Internaționale. În anul 2006 a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea. În anul 2008, a fost ”vecina” lui Răzvan și Dani, în emisiunea matinală de pe Antena 1. Andreea Mantea voia de mult să lucreze în televiziune și, pentru o scurtă perioadă, a lucrat ca reporter la Kiss Tv, dar a renunțat ulterior pentru a urma o carieră in domeniul modei. Aceasta, după ce a terminat colaborarea cu matinalii Răzvan și Dani, a fost înlocuită de Daniela Crudu. ”Vecina” de la Antena 1 a rămas în televiziune, mutîndu-se la TVR2, unde a prezentat alături de Aurelian Temișan emisiunea ”Tombola câștigătorilor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×