Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță cu… Victor Slav!

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
17/08/2018, 11:23
Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță cu… Victor Slav! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a plecat in vacanta cu Victor Slav si fiica lor

Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță împreună cu fiica sa, dar și cu Victor Slav! Cei doi s-au despărțit de ceva vreme, dar au promis că rămân prieteni de dragul fetiței lor, micuța Sofia. Până acum, se pare că s-au ținut de cuvânt, pentru ca micuța să se bucure atât de mama, cât și de tatăl ei.

Bianca Drăgușanu petrece cu Victor Slav și s-au fotografiat la o piscină. Blondina și prezentatorul tv au postat mai multe fotografii în care apar alături de fiica lor. Bianca și Victor au profitat de zilele de caniculă și s-au dus la piscină cu fetița lor. Au făcut plajă, s-au bălăcit, iar fetița a fost foarte încântată să se distreze cu mami și cu tati.

Citește și Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea, SMS-uri fierbinți! ”Prințul” încearcă să o recucerească, după ce s-a cuplat cu o brunetă care acum îi e prietenă blondinei

Citește și Cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine” 

Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță cu Victor Slav pentru a uita problemele pe care le are cu Tristan Tate

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. În urmă cu câteva luni, Bianca și Victor s-au despărțit din nou, iar focoasa blondă s-a afișat în public cu bătăiosul Tristan Tate.

Iubitul ei este fost luptător, în prezent om de afaceri. Se pare că bussines-ul îi merge bine, deoarece se spune că este milionar. Pe plan sentimental însă, Biancăi Drăgușanu și lui tristan Tate nu le merge foarte bine. Cei doi se ceartă, se împacă și se ceartă iar. Așadar, putem spune că au o relație clasică…cu năbădăi.

Tristan Tate s-a mutat în România de aproximativ trei ani. Tatăl lui este american get, beget, campion la şah, iar mama sa este născută în Marea Britanie. Și Tristan este campion, nu doar cpă a câștigat-o pe Bianca Drăgușanu, dar este și un fost sportiv de performanță. Noul iubit al Biancăi este campion la kickboxing. Are două centuri, iar în prezent este comentator la Galele RXF.

Englezul face tranzacţii cu bitcoin şi aşa s-a și îmbogăţit. În plus, tânărul este fericitul proprietar al unui hotel în Thailanda, iar în garajul vilei de lux unde locuiește are mașini de milioane de euro.

Și Biancăi Drăgușanu îi merge bine, după relația cu Tristan Tate! Viaţa sentimentală a Biancăi este cel puţin agitată şi nesigură. Insă, nu se poate vorbi la fel despre afacerile ei, care par mai înfloritoare ca niciodată, cel puţin de când este în atenţia tuturor care ştiu despre telenovela sa cu Tristan Tate.

Bianca Draguşanu nu mai ocupa fotoliul de gazdă al emisiunii „Te vreau langă mine”, dar nu se poate spune că nu vom mai auzi de aceasta sau că îi merge greu financiar. Fosta prezentatoare de televiziune este norocoasa unor contracte bănoase şi este solicitată să participe la tot felul de evenimente.

Vedeta şi-a pierdut rolul de moderatoare al emisiunii sale, dar şi-a pus afacerile pe picioare şi câştigurile se văd în conturile bancare. ”A ajuns să ia şi 1.000 de euro pentru o postare banală. Vă daţi seama ce sume frumoase încasează”, au dezvăluit nişte apropiaţi pentru WOWbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×