Cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/08/2018, 10:38
Cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine” GALERIE FOTO

Cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la emisiunea „Te vreau lângă mine”? Vă dăm câteva indicii! Este o altă vedetă Kanal D care are un lucru extrem de important în comun cu Bianca: Victor Slav. Ei bine, cred că v-ați prins că este vorba despre Andreea Mantea.

După ce ieri a fost făcută publică informația potrivit căreia colaborarea Biancăi Drăgușanu cu postul Kanal D a încetat, VIVA! vă spune, azi, cine o înlocuiește la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”. 

Cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la „Te vreau lângă mine”

Nicio zi fără o schimbare, în viața Biancăi Drăgușanu! În doar câteva luni, vedeta a trecut prin evenimente pe care alții nu apucă să le experimenteze nici măcar în câțiva ani. S-a despărțit de tatăl copilului, eveniment anunțat fix în ziua în care a apărut la brațul unui alt bărbat, ca ulterior să se despartă și de acesta.

Când tocmai am fi zis că apele încep să se așeze, în viața ei, iată că o altă veste-bombă a propulsat-o pe Bianca în atenția presei și a publicului, deopotrivă: postul Kanal D a decis să încheie colaborarea cu ea, la emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Deși unii sau gândit că Bianca va apărea din nou pe sticlă, în sezonul de toamnă, în cadrul unui alt proiect, se pare că viitorul Biancăi, în televiziune, este unul incert, cel puțin momentan. Nu de alta, dar mai-marii postului Kanal D s-au și grăbit să-i găsească o înlocuitoare și se pare că au și desemnat persoana care va prezenta noul sezon al emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Deși încă nu s-a făcut anunțul oficial, VIVA! vă anunță, în premieră, cine o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu. Se pare că vedeta care are cele mai mari șanse să ocupe scaunul de moderatoare este… nimeni alta decât Andreea Mantea, după cum ne-au dezvăluit, în exclusivitate, surse din interiorul postului Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×