Bianca Drăgușanu s-a plâns că a rămas fără emisiune. Modelul crede că i s-a făcut o nedreptate

Nicoleta C   
în Stiri mondene
14/08/2018, 13:14
Bianca Drăgușanu s-a plâns că a rămas fără emisiune. Modelul crede că i s-a făcut o nedreptate GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu s-a plâns că a rămas fără emisiune pe nedrept. Fosta prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine” și-a încheiat activitatea ca moderator, în cadrul postului de televiziune Kanal D de curând, fiind înlocuită de Andreea Mantea, prezentatoarea de la WOWbiz. Pe parcursul unui interviu, modelul s-a plâns că a rămas fără emisiunea pe care o prezenta până acum puțin timp. Bianca Drăgușanu așteaptă acum un alt proiect în televiziune și se simte deja în formă pentru asta, ba chiar susține că speră să se întâmple asta cât mai repede pentru că nu poate sta fără să muncească. ”Eu dacă nu aș face nimic, efectiv cred că aș muri. Așa că am energie să le fac pe toate pentru că le fac cu drag și le fac din tot sufletul meu și reușesc să le duc la bun sfârșit. Totul!”, a declarat modelul.

Totodata, aceasta a dezvăluit si programul ei de zi cu zi, atunci când lucra la Kanal D. ”Adică plec dimineața de acasă pe la 0-0:30, ajung la atelier, stau până pe la ora 11:30, când deja mă îndrept spre Kanal D unde mă pregătesc, make-up, păr, hainele pe care le-am luat cu mine deja de la atelier, intru în direct la ora 13:00, ies la ora 15:00, după care opresc undeva 40 de minute, o oră să mănânc, după care am câteva contracte de imagine care trebuie onorate și sunt programate pe zilei. Pe la 18:30-19:00 pot să spun că ajung acasă și de atunci trebuie să fiu nouă și energică, și luată de bună de către Sofia care nu știe că mami a muncit toată ziua”, povestește Bianca Drăgușanu la ”Interviurile Libertatea”.

Bianca Drăgușanu, rămasă fără emisiune pe nedrept.
Bianca Drăgușanu așteaptă acum un alt proiect în televiziune și se simte deja în formă pentru asta.

Bianca Drăgușanu, despre începutul ca prezentatoare

Cu toate că, atunci când s-a obișnuit cu rolul de moderator, susținea că îi era greu, spune că secretul prin care a reușit este echipa cu care lucrezi. ”Nu cred că este vorba neapărat despre mine. E vorba despre echipa din care fac parte. Mă simt ca într-o familie și o spun din tot sufletul. Cu oamenii ăștia cu care mă văd zilnic împart și bune și rele. Suntem foarte uniți și chestia asta contează foarte mult pentru mine. Să ai compatibilitate cu oamenii cu care lucrezi”, spune Bianca.

La începutul acestui nou loc de muncă, modelul se simțea foarte stingher, nemailucrând live și neștiind cum merg lucrurile.” Recunosc că la începutul acestui sezon am stat de vorbă cu șefii mei, cu unul dintre ei, care m-a felicitat pentru disciplina pe care o am. Pentru că eu nu ajung târziu, vin mereu pregătită și sunt atât de fascinată și iubesc atât de mult ceea ce fac încât în fiecare zi învăț lucrurile și mă bucur enorm că evoluția mea este apreciatăla nivel înalt și aici mă refer direct la șefii mei”, declarase modelul înainte să părăsească postul de televiziune.

Bianca Drăgușanu, rămasă fără emisiune pe nedrept.
Pe parcursul unui interviu, modelul s-a plâns că a rămas fără emisiunea pe care o prezenta până acum puțin timp.

Bianca Drăgușanu, adevăratul motiv pentru care a fost nevoită să părăsească emisiunea

Cu toate ca modelul era încântat de toate cele întâmplate la locul său de muncă, după cele spuse mai sus, se pare că ceva a fost în neregulă, iar ea a fost nevoită să plece de la cârma emisiunii. Până acum puțin timp, se vehicula faptul că acum fosta prezentatoare ar fi plecat pentru fiica ei. Aceasta a declarat că nu mai petrece suficient timp cu fiica sa, Sofia, și de aceea consideră că este timpul să lase emisiunea și să o pună pe fetița ei pe primul loc. Deci, motivul oficial a fost dedicarea fiicei ei si propriilor afaceri, dar realitatea a fost alta.

Decizia a fost luată de conducerea Kanal D, după ce a aflat de despărțirea blondinei de Victor Slav, angajat al aceluiași post. În luna mai, cei doi s-au despărțit, iar conducerea postului menționat mai sus a încercat pe cât posibil să facă trecerea dintre despărțirea celor doi și posturile pe care le au în tv una foarte lentă. Strategia a avut ca scop neafectarea imaginii vreunuia dintre ei. Aceștia credeau că au timp să comunice asta publicului încât să țină cont de tot ce trebuie, însă au fost surprinși de declarațiile amicilor Biancăi care au bubuit în presă. Astfel încât, conducerea Kanal D a decis ca Bianca a trădat postul unde lucra, așa că a trebuit să-l părăsească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×