Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D! Ce urmează să facă de acum încolo

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
31/07/2018, 18:27
Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D! Ce urmează să facă de acum încolo GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu a încheiat oficial colaborarea cu Kanal D. Fosta soție a lui Victor Slav prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine”, în locul Gabrielei Cristea, din luna septembrie a anului 2017. Odată cu încheierea acestui sezon, blondina a întrerupt orice colaborare cu postul de televiziune.

Potrivit zvonurilor, se pare că Bianca Drăgușanu încasa de la postul de televiziune cu acționariat turcesc suma de 3.000 de euro lunar. Cu toate acestea, se pare că nu aici era sursa principală a veniturilor sale, ci afacerea ei personală și alte contracte de colaborare. De altfel, vedeta a explicat că vrea să se ocupe de aceste business-uri și în plus vrea să petreacă mai mult timp cu fetița sa, Natalia Sofia.

Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D

Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu Kanal D, după ce a prezentat emisiunea timp de nici un an. Vedeta a plecat în relații bune de la cârma acestei producții, mai ales că avea o echipă cu care se înțelegea de minune. Se pare că a fost un an al schimbărilor pentru vedetă, aceasta încheind relația cu tatăl fetiței sale, Victor Slav, și începând o altă legătură amoroasă cu milionarul englez Tristan Tate. Aceasta din urmă pare a fi o relație foarte tumultuoasă, cei doi împăcându-se și certându-se de mai multe ori în nici două luni de când sunt oficial împreună.

În tot acest timp, Bianca pare să fi păstrat o relație cordială și cu Victor Slav. Cei doi împart ”custodia” micuței Sofia într-un mod armonios, fără certuri sau alte reproșuri. Rămâne de văzut dacă în acest caz va exista și un proces oficial de încredințare a copilului și, în consecință, pentru plata pensiei alimentare de către celălalt părinte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×