Tristan Tate, declarație devastatoare despre Bianca Drăgușanu, după despărțire! E foarte urât ce a putut să spună despre ea

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/07/2018, 17:24
Tristan Tate, declarație devastatoare despre Bianca Drăgușanu, după despărțire! E foarte urât ce a putut să spună despre ea GALERIE FOTO

Tristan Tate a vorbit într-o emisiune TV despre Bianca Drăgușanu, însă gestul lui nu a fost deloc unul frumos, dacă e să ne luăm după modul în care a făcut aceste declarații. La câteva ore după ce Răzvan Botezatu a spus că Bianca și Tristan s-au despărțit, milionarul englez a ieșit în public pentru a vorbi despre această ruptură.

Tristan Tate a descris-o pe Bianca Drăgușanu în termeni ironici, spunând despre ea că este o ”familistă”. “Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a spus Tristan Tate în cadrul emisiunii “Star Magazin”.

Tristan Tate, declarație devastatoare despre Bianca Drăgușanu

Tristan Tate a făcut această declarație devastatoare despre Bianca Drăgușanu, după ce aceasta s-a arătat foarte fericită, la nici câteva ore după ce a devenit oficial faptul că s-au despărțit. Aceasta a mers la o clinică de înfrumusețare și s-a fotografiat într-o ipostază care îi punea trupul în evidență, semn că nici nu știe englezul ce a pierdut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×