Bianca Drăgușanu s-a răzbunat pe Tristan Tate, după despărțire! Toată lumea a observat

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
22/07/2018, 18:03
Bianca Drăgușanu s-a răzbunat pe Tristan Tate, după despărțire! Toată lumea a observat GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu s-a răzbunat pe Tristan Tate, după despărțire, cel puțin așa pare la o simplă privire pe conturile de socializare ale prezentatoarei TV. Deși a spus că nu e vorba de vreo ceartă cu milionarul englez, iată că lucrurile arată cu totul altceva.

Recent, Bianca Drăgușanu a șters toate pozele cu el de pe conturile ei. Asta nu i-a picat deloc bine lui Tristan, care la ultima sa declarație despre Bianca a fost foarte sec. Întrebat dacă s-au despărțit, el a răspuns: ”aceste întrebări ar trebui să i le puneți ei!”.

Bianca Drăgușanu s-a răzbunat pe Tristan Tate, după despărțire

Bianca Drăgușanu s-a răzbunat pe Tristan Tate, după despărțire, ștergând tot ce înseamnă amintire din punct de vedere al relației lor. Se pare că ceva a supărat-o crunt pe blondină. Dovadă stă și mesajul pe care l-a transmis: “Nu îmi place să vorbesc despre viața mea, dar acum am să fac niște precizări clare.

  1. Eu nu mă cert cu nimeni de foarte mulți ani, eu nu îmi fac planuri de viitor, nici pentru Crăciun, nici pentru Paști, nici măcar pentru scurta vacanță de vară pe care urmează să o am în curând.
  2. Nu simt nevoia să dau explicații pentru ceea ce mi se întâmplă. Oamenii se grăbesc să tragă concluzii și să judece după aparențe, lucru cu care deja m-am obișnuit.
  3. Eu nu am strategii și planuri de viitor cu nimeni! Puterea mea este în Sofia, copilul meu, singurul lucru care contează în acest moment pentru mine! De fapt ea și mama sunt cele care contează cu adevărat pentru mine, în rest, câinii latră, caravana trece”, a precizat Bianca Drăgușanu.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×