Bianca Drăgușanu a povestit ce s-a întâmplat cu Tristan Tate: ”Mai bine îl las eu prima!”

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
16/07/2018, 19:45
Bianca Drăgușanu a povestit ce s-a întâmplat cu Tristan Tate: ”Mai bine îl las eu prima!” GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu a vorbit în stilul propriu despre situația tensionată dintre ea și Tristan Tate. Blondina a povestit în emisiunea pe care o prezintă despre ce s-a întâmplat între ea și iubitul milionar, însă a precizat că ”vorbea la telefon cu o bună prietenă”, așa cum face de obicei când prezintă întâmplări din viața ei la televizor.

„Gelozia, un subiect fierbinte. Dacă e, de ce e? Dacă nu e, de ce nu e? O prietenă de-a mea. Vorbeam cu ea…. a început să aibă nişte dubii că iubitul ei ar mai fi interesat de alte relaţii. S-a tot uitat ea, şi pe facebook, si pe instagram, cine îi dă like-uri. A zis fata mea aşa… decât să mă lase, mai bine îl las eu prima. I-a trimis un ditamai mesajul în care i-a zis tot ce simte, fix cu două minute înainte să se urce la el în maşină. Când a urcat în maşină el început să îi spună că este cea mai minunată, că e deşteaptă, că este atât de mândru de ea, că este a lui. Adevărul este că oamenii se împart în două categorii: cei care sunt geloşi şi cei care nu recunosc asta. Iubirea vine la pachet cu o cantitate rezonabilă de gelozie. Eu doar povestesc despre viaţa reală”, a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu a povestit ce s-a întâmplat cu Tristan Tate

Cu toate că a povestit ce se întâmplă cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu a evitat să explice și finalul. Nu știm încă dacă s-a împăcat sau nu cu iubitul ei, însă zâmbetul de pe față pare să spună că totul este bine între cei doi îndrăgostiți. Cu toate acestea, ei nu au mai fost văzuți împreună în ultima vreme, iar Bianca nu îl mai urmărește pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×